Mama lui Laurette l-a iertat pe africanul care a părăsit-o

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Una caldă, una rece, pentru Laurette. Supărată că s-a certat cu iubitul ei, mulatra şi-a îndeplinit visul de a-şi întâlni tatăl african, pe care zilele viitoare îl va prezenta şi bunicilor de lângă Brăila. Vestea nu a bucurat-o prea mult pe mama ei, care abia s-a îndurat să-şi vadă iubitul din tinereţe.

Laurette este în culmea fericirii de două zile, de când şi-a revăzut tatăl. După ce s-au întâlnit marţi, la emisiunea „Happy Hour", frumoasa mulatră l-a găzduit în apartamentul ei din cartierul Băneasa şi nu se mai satură de timpul petrecut cu el.

Vezi şi:

Laurette: «Iubitul m-a ameninţat că-mi dă foc la maşină!»

Mădălin Voicu despre Laurette: «Unde şi-a pus silicon, în cur?»

Laurette şi-a pus «baloane» ca ale Oanei Zăvoranu

Laurette a consolat-o pe Sânziana: «A dormit la sânul meu»Laurette: «Îmi pun silicoane ca să fiu sexy»

Imediat după ce marţi au plecat de la studiourile de la Buftea, cei doi s-au oprit la restaurantul „Taverna Sârbului", unde Christian Atindehou şi-a dorit cu ardoare să încerce preparate tradiţionale.

Astfel, ei s-au ospătat cu miel la proţap, mămăligă, ceapă şi ardei iuţi, după care s-au retras acasă şi au stat la poveşti până în zori.

Africanul va rămâne în ţară până la sfârşitul săptămânii, iar Laurette a pus la cale un plan serios: îl va prezenta pe tatăl ei bunicilor aflaţi într-un sat de lângă Brăila, oraşul ei natal.

Mulatra se confruntă însă şi cu o situaţie delicată, căci mama ei nu a dorit iniţial să-şi revadă iubitul din tinereţe, preferând să evite nostalgiile sau momentele delicate care s-ar putea isca.

Cu toate acestea, Laurette a reuşit să o convingă pe mama ei să dea ochii cu fostul ei logodnic, în caz contrar era pornită să-i facă o surpriză şi să-l ducă la ea acasă pe nepusă masă.

Întâlnirea lui Laurette cu tatăl ei este, practic, un vis împlinit pentru amândoi. Christian Atindehou a încercat de multe ori să vină în ţară, însă s-a lovit de impedimentul vizei, el fiind de fiecare dată refuzat la ambasadă.

Părinţii lui Laurette s-au iubit 4 ani!

Christian Atindehou are 55 de ani şi locuieşte in statul african Benin. A cunoscut-o pe mama lui Laurette, la Bucureşti, în vremea studenţiei, iar relaţia lor a durat patru ani.

simeon stalpnicul png

Africanul şi-a refăcut viaţa personală în ţara natală, iar acum este căsătorit şi mai are încă trei copii. Are o situaţie financiară destul de bună, având o funcţie importantă în Ministerul Economiei, dar cu toate acestea nu a putut obţine până acum viza de România.

VEZI AICI VIDEO CU ÎNTÂLNIREA FAMILIEI LUI LAURETTE

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0891639079 jpg
image
image
image
image
image
image
restaurant jpg
loto
Banner Grecia
palatul de la Potlogi jpeg
index webp
imparat jpg
Restaurant nota de plata FOTO Shutterstock jpg
bucuresti casa poporului pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net