Mama lui Şerban Ionescu vine zilnic cu mâncare la spital


    Mama lui Şerban  Ionescu este adusă  în fiecare zi la  Spitalul Elias de  către un prieten  al fiului ei
Mama lui Şerban Ionescu este adusă în fiecare zi la Spitalul Elias de către un prieten al fiului ei

Nu trece nici o zi fără ca mama actorului Şerban Ionescu (62 de ani) să nu meargă la spital pentru a-şi vedea fiul ţintuit la pat din cauza unei boli neurologice grave. Îngândurată şi tristă, femeia de 80 de ani este însoţită mereu de unul dintre prietenii artistului.

De câteva zile, Şerban Ionescu se află internat la Spitalul Elias din Capitală. Starea lui s-a agravat în ultima perioadă, astfel încât actorul este imobilizat la pat şi de abia dacă îi mai recunoaşte pe cei care vin să-l viziteze.

Medicii de la Elias spun că Şerban Ionescu urmează un tratament special pentru boala neurologică de care suferă. Este vorba de scleroză laterală amiotrofică, o boală fără leac, ce presupune pierderea progresivă a anumitor celule nervoase.

simeon stalpnicul png

Totuşi, apropiaţii marelui actor speră într-o îmbunătăţire a stării de sănătate a acestuia. Zilnic, mama lui Şerban Ionescu vine la spital pentru a-şi vedea fiul suferind şi pentru a-i aduce mâncare.

Ea a fost surprinsă de fotoreporterii Click! intrând în clinica în care este internat artistul. De fiecare dată, bătrâna este însoţită de unul dintre prietenii lui Şerban, care o aduce cu maşina la spital. Soţia acestuia, însă, actriţa Magda Catone (54 de ani), căreia Şerban i-a cerut divorţul, nu a fost văzută la spital, deşi apropiaţii ei spun că ea ar fi fost să-l vadă şi că suferă mult din cauza stării actorului.

Deşi extrem de bolnav, îndrăgitul actor nu vrea în ruptul capului să renunţe la ideea de a se despărţi oficial de femeia care, oricum, nu-i mai este alături de luni de zile. Judecătorii se vor pronunţa asupra divorţului la termenul din 19 octombrie.

Zodia care se îndrăgostește în luna februarie. Sursă foto: Pixabay
serban pavlu captura podcast la mijloc jpg
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
cub vali vijelie png
vedete jpg
Charles, William și Harry jpg
wild bear selfie Colorado  jpg
gabriel mardale jpg
image
image
image
image
image
image
maxresdefault jpg
gabriel mardale jpg
calendar ortodox 2021 30 ianuarie trei ierarhi mihai coman jpeg
case ieftine ungaria jpg
wild bear selfie Colorado  jpg
Iarna extremă a făcut victime în Afganistan jpg