«Mâncaţi ceapă şi usturoi dacă vă e teamă de ac!»
Mâncaţi iute şi piperat ca să ţineţi gripa porcină departe! Acesta e sfatul medicilor pentru cei cărora le e frică de vaccin. Autorităţile sanitare îi îndeamnă totuşi pe români să se imunizeze, deschizând zeci de centre de vaccinare în toată ţara.
Peste 13.000 de bucureşteni s-au vaccinat anti porcină, în weekend, iar cozile de la centrele de imunizare parcă nu se mai termină.
Ieri, în Pasajul din Piaţa Universităţii, sute de oameni s-au injectat cu serul salvator. Autorităţile au decis să mute acest punct de vaccinare în două corturi încălzite, amplasate în Piaţa Unirii, pentru a avea mai mult spaţiu.
Şi în celelalte judeţe s-au deschis, ieri, zeci de centre de vaccinare, pentru ca oamenii să beneficieze cât mai rapid de Cantgrip, ţinând cont că, la sfârşitul lunii, se aşteaptă vârful pandemiei.
Vezi aici cum s-au înghesuit bucureştenii la Institutul Matei Balş pentru a se vaccina
Pentru cei cărora le e frică de ac, medicii au un sfat: mâncaţi ardei iute, ceapă şi usturoi, folosiţi din plin la mâncare piper negru şi beţi ţuică fiartă.
Citeşte şiAsigurarea antiporcină: 5.000 euro, în caz de deces«Nu vreau să mor ca Toni!»Ceaiul verde - cel mai bun remediu împotriva gripei porcine50 de întrebări şi răspunsuri despre gripa porcină
La centrul de vaccinare din Piaţa Universităţii, din Capitală, coadase întindea ieri pezeci de metri