Manea nu va sta pe bancă la meciul cu Craiova

„Meciul cu Craiova l-am pregătit împreună, dar mâine el va sta în tribună. Săpunaru e apt de joc, tot împreună vom decide dacă va juca sau nu din primul minut. Manea a cerut timp de gândire şi îl aşteptăm printre noi săptămâna viitoare. Nu m-a sunat domnul Copos, dar nu trebuie să mă sune ca să stau pe bancă. Mâine este ziua lui iar noi sperăm să-i facem cadou victoria", a spus Ciprian Panait.

George Copos împlineşte mâine 57 de ani.

Andone se întâlneşte luni cu Copos

Ioan Andone mai are de jucat un meci la ŢSKA Sofia, mâine seară, în derby-ul cu Levski, iar la începutul săptămânii viitoare se va întâlni cu patronul rapidist. Gigi Corsicanu, liderul galeriei de la Rapid l-a sunat pe Andone pentru a-i spune că are tot sprijinul suporterilor dacă vrea să antreneze în Giuleşti. "Noi nu avem nicio problemă cu trecutul lui dinamovist. El a fost şi la CFR Cluj, a câştigat campionatul cu ei, deci nu este nicio problemă. Dacă se va înţelege cu Copos, noi îl aşteptăm cu braţele deschise", a spus Corsicanu.

Herea a împlinit azi 25 de ani

Ovidiu Herea a sărbătorit, azi, cei 25 de ani ai săi în cantonamentul de la Pro Rapid. Fotbalistul a mărturisit că cel mai frumos cadou pentru el ar fi o victorie în partida de mâine.

RAPID-UNIVERSITATEA CRAIOVA (sâmbătă 20:30)

Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
cristian tudor popescu arșinel png
andreea marin si cove jpg
woman 4214744 1920 jpg
cub anamaria prodan animat gif
david si victoria beckham
CTP
image png
image
image
image
image
criza energetica bec econom jpeg
meghan markle 1 jpg
funeralii elisabeta
Louis Mountbatten foto wikipedia jpg
3 cafea shutterstock 1928433047 jpg jpeg
copii sechestrati