Manea şi Hizo dau vina unul pe altul

Ultima actualizare:

    Nae Manea, antrenor Rapid şi Viorel Hizo, ex-antrenor Rapid
Nae Manea, antrenor Rapid şi Viorel Hizo, ex-antrenor Rapid

În meciurile mari, Rapid pare a fi o echipă de o repriză! Şi în Ghencea, şi în „Ştefan cel Mare", giuleştenii au condus după primele 45 de minute, însă, de fiecare dată, au fost egalaţi după pauză.

Problemele fizice cu care se confruntă echipa s-au văzut clar în derby-ul cu Dinamo. Deşi „câinii" jucaseră şi joi, în Liga Europa, ei au găsit resursele necesare pentru a domina repriza secundă, pe când rapidiştii, care avuseseră o pauză de şase zile de la ultimul meci, au căzut complet!

Nae Manea insistă că nu el este responsabil de faptul că echipa nu este pregătită fizic.

„Nu puteam să fac minuni în cinci zile, de când am preluat Rapidul.Totuşi, au existat şi alte motive pentru care am cedat. De exemplu, Herea şi Bozovici au jucat cu infiltraţii şi nu au putut da totul", a explicat tehnicianul giuleştenilor.

Declaraţiile lui Manea i-au stârnit furia lui Hizo. Acesta l-a atacat pe succesorul său, însă de furia sa n-a scăpat nici preparatorul fizic, Ciprian Panait.

„Ce să facă şi Manea?! Zice că n-a putut schimba nimic în cinci zile? Asta e poanta zilei! Păi, de ce nu a contribuit cu nimic până să devină antrenor, cât timp a fost director tehnic? Sau papagalul ăla de preparator fizic?! (nr- Ciprian Panait)", a tunat „Dulăul".

image
image
image
image
image
image
Max Woosey Instagram jpg
cele mai bune destinații  sursa   Shutterstock jpg
Elisabeta Moraru country director Google România FOTO Adrian Pogîngeanu jpg
Plimbare foto pixabay
virus ebola foto shutterstock
Soare FOTO ESA