Manifestaţii violente: o bombă cu fum a fost aruncată în curtea Casei Albe


    Foto: Captură youtube.com
Foto: Captură youtube.com

Peste o mie de militanţi anticapitalişti au manifestat marţi în faţa Congresului american şi a Casei Albe, la Washington, pentru a denunţa "corupţia" politică, în ziua reluării lucrărilor parlamentare.

În timpul manifestaţiilor un individ necunoscut a aruncat o bombă cu fum în zona împrejmuită a Casei Albe.

Manifestanţii veniţi de pe întreg teritoriul Statelor Unite, care intenţionau să organizeze "o zi de acţiune împotriva unei instituţii politice corupte", au ocupat toată ziua peluza udată de ploaie din faţa Capitoliului, unde îşi au sediul cele două Camere ale Congresului. Zeci de poliţişti au asigurat ordinea în timpul mitingului.

În cursul nopţii de marţi spre miercuri, unul dintre cei 1.000-1.500 de militanţi ai mişcării de protest de tineret, care se adunaseră în apropiere de porţile Casei Albe, ar fi aruncat cu o bombă cu fum în direcţia reşedinţei preşedintelui american, potrivit purtătorului de cuvânt al U. S. Secret Service, George Ogilvie.

Locul unde s-a produs incidentul a fost izolat de forţele de securitate. În timpul incidentului, preşedintele Barack Obama nu se afla în  la Casa Albă. Împreună cu soţia sa Michelle, el se afla într-un restaurant din apropiere, unde sărbătorea cea de-a 48-a aniversare a Primei Doamne.

cub andreea esca png
cutremur 1977 agerpres 0 jpeg
cub kassandra rotariu png
Survivor Romania webp
pexels Horoscop 3 noiembrie
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
cub sebastian țopescu png
cub anamaria prodan png
image
image
image
image
image
image
shutterstock 1963971895 jpg
7 frontul poza mare jpg
calendar ortodox 2021 8 februarie sfantul mare mucenic teodor stratilat jpeg
onlyfans jpg
Cutremur Turcia, Getty jpg
Cutremur în Turcia FOTO Profimedia