Mara are nevoie de transplant!

*Mara a împlinit un an pe 7 octombrie. Într-un singur an de viaţă, fetiţa a făcut deja o operaţie, înghite în fiecare zi medicamente, în fiecare lună stă internată câte 7 zile în spital şi bate drumul din Constanţa la Bucureşti şi înapoi acasă. Cam mult pentru acest îngeraş.

*S-a născut la maternitatea din Constanţa. Când avea doar trei săptămâni, medicii au fost ingrijoraţi că icterul nu scădea în intensitate şi au trimis copilul la Bucureşti, la Spitalul Fundeni, unde a primit primul diagnostic: atrezie de căi biliare extrahepatice. Apoi a urmat şi cel de ciroză hepatică.

Părinţii au fost devastaţi de veste, dar au început lupta cu boala.

*Nu împlinise 3 luni când Mara a suferit intervenţia chirurgicală - operaţie corectoare prin Metoda Kasai, pe 7 ianuarie 2009, la Spitalul "Grigore Alexandrescu" din Bucureşti. Operaţia, care a durat 5 ore, a fost considerată un succes de către medici.

Din păcate, doar o lună mai târziu, Mara a început să se simtă şi mai rău .

* Părinţii Marei au scris la redacţia Click!: "Această operaţie doar i-a prelungit viaţa Marei, dar nu a vindecat-o, deoarece diagnosticul principal a rămas acelaşi: Ciroză biliară avansată şi, pe lângă acesta, şi Colangită recurentă (infecţia căilor biliare). Tratamente zilnice, un regim alimentar foarte strict şi internări lunare la Bucureşti. Şansa ei la viaţă este doar un transplant de ficat ce este posibil doar în Belgia, la clinica Saint Luc (pentru vârsta ei)".

*Din actele medicale reiese că Mara are nevoie de 85.000 de euro pentru transplant. Suma e enormă pentru familia Gîţu, care mai are o fetiţă de 6 ani şi o situaţie financiară modestă. Mai toţi banii din salariul tatălui se duc pe drumuri şi medicamente.

La fiecare 20-30 de zile, Mara trebuie adusă la control şi tratament la Bucureşti. Încercaţi să aduceţi o rază de speranţă în viaţa acestei fetiţe, donând orice sumă vă permiteţi!

Cont Lei: RO88 PIRB 2501 7244 0500 3000

Cont Euro: RO25 PIRB 2501 7244 0500 2000

Cod swift: PIRB ROBU; Banca Piraeus, sucursala Pipera.

CUI R18990288

Conturile aparţin Fundaţiei COSMIR a trustului Adevărul Holding.

cub toma caragiu png
Nella Pignatelli webp
mihai bendeac jpg
Cutremur la granița Turciei cu Siria 6 februarie 2023 Foto AFP
FotoJet jpg
Nuanţele metalice de ruj  jpeg
Cutremur la granita Turciei cu Siria  6 februarie 2023  Foto Epa Efe
cadouri pentru sfantul valentin jpeg
image
image
image
image
image
image
Cutremur la granita Turciei cu Siria  6 februarie 2023  Foto Epa Efe
FotoJet jpg
Nella Pignatelli webp
cub toma caragiu png
calendar ortodox 2021 6 februarie sfintii cuviosi varsanufie cel mare si ioan profetul doxologia jpeg
Cutremur la granița Turciei cu Siria 6 februarie 2023 Foto AFP