Marcel Pavel, tratat regeşte pe Coasta de Azur

image
În timpul rămas liber, Marcel s-a plimbat prin oraş

Marcel Pavel a petrecut trei zile de vis la Monaco şi Saint Tropez. Artistul a fost răsfăţat de un grup de importanţi miliardari ruşi şi francezi, care l-au invitat să cânte la două evenimente importante: i s-au pus la dispoziţie limuzine de lux, o vilă cu piscină, şi a luat masa la un restaurant de fiţe, unde merge frecvent şi Brad Pitt.

Marcel Pavel s-a bucurat de o frumoasă vacanţă pe Coasta de Azur. Interpretul a cântat mai întâi la un eveniment organizat pentru Ziua Franţei, apoi la ziua unui miliardar rus, aflat aici în vacanţă.

După ce a petrecut o zi aproape de Monaco, artistul a fost invitat la Lorgues, o staţiune renumită de lângă Saint Tropez, un paradis al miliardarilor, unde a fost tratat ca un rege. "Lorgues se află în mijlocul celor mai renumite podgorii de vin rose franţuzesc. Este un loc superb, în care am fost primit extraordinar de frumos", spune Marcel Pavel.

Pe tot parcursul şederii sale a mâncat numai fructe de mare

image
În timpul rămas liber, Marcel s-a plimbat prin oraş

Artistului i s-au pus la dispoziţie limuzine de lux, o vilă cu piscină numai pentru el şi a luat masa la restaurant de fiţe, Chez Bruno, renumit în lume pentru delicioasele trufe de toate soiurile pe care le oferă clienţilor.

Cântăreţul a fost cazat într-o vilă cu piscină

simeon stalpnicul png
În timpul rămas liber, Marcel s-a plimbat prin oraş

Trufele, o specie de ciuperci comestibile, foarte scumpe, numite şi "diamantele pămantului", datorită dificultăţii în găsirea lor, al căror preţ ajunge şi până la 3.000 euro pentru un kg, sunt căutate de miliardarii care vin aici cu elicopterul, chiar şi de Brad Pitt.

"La Chez Bruno sunt expuse lucrări ale unor renumiţi sculptori şi pictori ai lumii, iar bucătarul casei, care a gătit şi pentru Jacques Chirac, le satisface poftele culinare şi estetice, tuturor miliardarilor care ajung aici cu elicopterul, inclusiv lui Brad Pitt, care vine periodic pentru trufe. Am mâncat şi eu, sunt extraordinare, iar la micul dejun am luat omletă norvegiană cu fragi de pădure", povesteşte artistul. 

cub radu mirica animat gif
FotoJet (1) jpg
cristian tudor popescu arșinel png
prodan (2) jpg
cub sicriu alexandru arsinel png
cub oana zavoranu png
Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
Scurgeri de gaz din conductele Nord Stream FOTO EPA-EFE
tifetz avion blue air jpeg
image
image
image
image
visarion alexa
bucatar
nicusor dan primar bucuresti jpeg
cub alexandru arsinel teatru png
george simion AUR jpg
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg