«Marcel Prodan a omorât-o pe Alexandra Stan, într-o viaţă anterioară!» Cine spune asta!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Cazul Alexandrei Stan, desfigurată după bătaia pe care a primit-o de la Marcel Prodan, impresarul ei, a stârnit reacţii din partea multor vedete româneşti.

Se pare însă că relaţia lor este compromisă la un nivel şi mai mare, după cum afirmă parapsihologul Carmen Harra care susţine că Alexandra şi Marcel au o relaţie karmică, un fel de amestec de ură şi iubire.

„Ura dintre ei provine din memorii inactive, nu e vorba de o criză de nervi cauzată de bani. El a omorât-o de tânără într-o viaţă anterioară, când rolurile erau inversate: ea era nobilă, iar el, sclavul ei. A bătut-o, maltratat-o şi schingiuit-o. Nu întâmplător ea s-a născut cu un singur rinichi... Dacă într-o viaţă anterioară eşti bătut, tăiat sau ţi se scoate un organ, corpul fizic duce cu el această memorie într-o existenţă viitoare”, a explicat Carmen Harra, pentru Ring.

simeon stalpnicul png

Mai mult decât atât, Carmen Harra a «citit» viitoarele acţiuni ale lui Prodan şi este sigură că acesta îşi va primi pedeapsa, în cele din urmă.

„El va încerca să fugă din ţară, dar va fi prins şi pedepsit. El a pus deoparte nişte bani în conturi din străinătate, dar nu atât de mulţi. Un colaborator al lui va încerca să muşamalizeze cazul”.

În privinţa muzicii, Harra vede un final: „Cariera lor la nivel înalt e terminată. Chiar dacă drama îi deschide ei multe porţi, nu are starea psihologică de creativitate pentru a se reinventa peste noapte. Ea are nevoie să se simtă iubită. Părinţii sunt de partea ei, dar eu simt că şi ei au considerat-o sursă de viaţă bună. Cred că ei au instigat-o să-l întrebe pe manager despre bani”, a adăugat Carmen Harra.

image
image
image
image
image
image
ger ninsoare zapada iarna termometru shutterstock 743819602 jpg
alcool baut shutterstock jpeg
aeroport pasageri zboruri anulate jpg
Dacă asteroidul  ar fi exploatat,  am primi fiecare  92 miliarde $ jpeg
Mănăstirea Prislop  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (66) jpg
google 485611 1280 jpg
tristete generica jpg FOTO Pexels
front hotel 1 jpg