Marcel Toader, cu bodyguarzii după el la botez. Vezi cum s-a comportat cu Gabriela Cristea

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Gabriela Cristea şi Marcel Toader au botezat-o ieri pe Rihana, fetiţa Dianei Bişinicu. Cei doi naşi au făcut pace pentru prima dată de când a izbucnit divorţul lor scandalos. Gabi şi Marcel s-au comportat impecabil unul cu celălalt şi chiar au schimbat câteva cuvinte.

Gabriela Cristea şi Marcel Toader s-au revăzut ieri în calitate de naşi la Biserica Sf. Anton din Caoitală, unde au creştinat-o pe micuţa Riana, fetiţa Dianei Bişinicu, în vârstă de trei luni.

simeon stalpnicul png

Fiecare a venit separat, Gabi Cristea cu un puşti de 10 ani, fiul unor prieteni, iar Marcel a fost însoţit de fiul său, cu care şi-a făcut apariţia alături de un grup de bodzguarzi care au rămas de pază la poarta bisericii.

simeon stalpnicul png

Gabriela a îmbrăcat o rochie gri perlă, scurtă, bătută în mărgele, iar Marcel a îmbrăcat un costum elegant, la fel ca cel al soţului Dianei Bişinicu, cei doi achiziţionându-le din acelaşi loc. Deşi cei doi se află în plin proces de divoţ nici unul dintre naşi nu a dat înapoi. Atât Gabriela, cât şi Marcel Toader şi-au ţinut promisiunea de a o creştina pe fetiţa prietenilor lor.

Gabi Cristea a arătat de nota 10 într-o rochiţă scurtă. Ea a împins căruciorul cu finuţa sa, Rihana, până la intrarea în biserică

simeon stalpnicul png

Deşi până nu demult, Gabriela mai credea într-o împăcare cu Marcel, vedeta nu mai este optimist în această privinţă. "Încerc să-mi fac datoria pe care mi-am asumat-o. Nu cred că se va schimba ceva între mine şi Marcel. Eu nu mai vreau să fiu căsătorită cu el, sub nici o formă", a spus ea recent la Kanal D. De asemenea, ea a mai spus că i s-ar părea penibil ca la botez Marcel să o invite la dans sau să o sărute.

Diana Bişinicu şi soţul ei au fost foarte emoţionaţi la botezul fiicei lor

simeon stalpnicul png

Gabi Cristea şi Marcel Toader au ieşit împreună din biserică

simeon stalpnicul png

Cert este că la ceremonia de la biserică, Gabriela şi Marcel s-au comportat frumos unul cu celălalt şi chiar au schimbat câteva amabilităţi. De la biserică, Şi Gabriela şi Marcel au plecat separat, în câte o limuzină de culoare neagră. Gabriela i-a cumpărat un trusou finuţei sale pentru băiţă, alcătuit din mai multe hăinuţe de culoare roz, cât şi lumânarea. Cu toate acestea, ea spune că ar fi ales alt model de lumânare, însă a respectat alegerea Dianei.

Vedeta şi soţul cu care e în divorţ au zâmbit la poza tradiţională de grup

simeon stalpnicul png

Tema de la petrecerea de botez este legată de un personaj din desene animat, Mickey Mouse. În privinţa alegerii lumânării eu aş fi mers pe o notă mai elegantă, dar am respectat dorinţa Dianei", a declarat aceasta pentru Click!

Şi Marcel Toader a achiziţionat un trusou pentru micuţa Rihana şi a fost la cumpărături împreună cu finii săi. Fostul rugbist şi-a dorit ca micuţa să aibă cele mai scumpe şi cele mai frumoase lucruri. El a luat hăinuţe pentru botez, dar şi hăinuţe pentru când fetiţa va fi mai mare. Fetiţa a fost cuminte la ceremonia care s-a desfăşurat într-un cadru restrâns şi nu a plâns decât la plecare, în faţa bisericii. Petrecerea de botez va avea loc la un restaurant din Pipera, unde Diana Bişinicu îşi va servi invitaţii cu mâncăruri sofisticate, dar şi tradiţionalele sărmăluţe!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Soldat rus in Ucraina FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net