Marciuc, ce te-ai mai împopoţonat pentru Adi!

simeon stalpnicul png

În sfârşit, Iuliana Marciuc şi Adrian Enache nu se mai ascund! După 15 ani în care s-au ferit să se afişeze împreună, cei doi sunt acum nedezlipiţi şi le arată tuturor, fără rezerve, că sunt suflete-pereche.

Iuliana şi Adrian au fost cuplul serii la petrecerea organizată, sâmbătă seara, de prietena lor, Bianca Sârbu, actriţă şi solistă a Teatrului de Revistă "Constantin Tănase", care şi-a sărbătorit ziua de naştere la Restaurantul "Allhambra".

    Citeşte şi:       Enache către Marciuc: «Te iubesc până mor şi dincolo de moarte!»         Enache, cursuri de sinceritate pentru Marciuc       Marciuc şi Enache sunt disperaţi după bani        Marciuc şi Enache fac împreună un show tv       Enache: «Mi-era frică de cruce că umblam cu două!»       Adrian Enache: «Decizia de a divorţa a venit de la Dumnezeu»Cei doi îndrăgostiţi au fost de nedespărţit şi şi-au împărţit priviri languroase şi îmbrăţişări tandre mai toată seara. Actriţa Bianca Sârbu este soţia lui Marian Sârbu, liderul Trupei "ExclussiV", al cărei colaborator permanent este nimeni altul decât Adrian Enache.

Petrecerea a durat până în zori şi Iuliana le-a luat ochii invitaţilor cu un look de divă, din părul ei blond nelipsind un accesoriu din pene albastre. Enache a făcut şi el furori cu părul grizonat.

La petrecere au mai fost prezenţi Mihaela şi Dănuţ Lupu, colega de teatru actriţa Valentina Fătu,  senatorii Anca Boagiu, vicepreşedintele Senatului României, şi Sorin Fodoreanu şi Octavian Ursulescu.

Se vedeau numai pe furiş

În urmă cu doi ani, când Enache era încă însurat, Iuliana era nevoită să îşi vadă iubitul numai pe furiş. Fotoreporterii Click! au surprins-o atunci pe vedeta TVR vărsând lacrimi amare de focul solistului, ea trebuind să se mulţumească timp de 15 ani cu statutul ingrat de amantă.

simeon stalpnicul png
cub andreea antonescu png
Lia Bugnar
image jpeg
hororoscop jpg
dani otil gaggbriela prisacariu copy jpeg
colaj gina pistol  irina fodor png
cub cheating wife png
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Risc seismic - sursa foto facebook Nicusor Dan
image png
ion iliescu jpeg
image png
image png
image png