Mare pişicher musiu Blatter!


    George Stanca
George Stanca

Veniră şi meciuri tari, cu schimbări de ritm, scor, reacţii, pline de emoţii. Să vezi că Slovenia,  o ţară cât Oltenia, plină de orgolii, chiar prin faptul că se crede o mare ţară, a ajuns să  conducă, cu 2-0, pe SUA, trebuie să ai simţul spectacolului, obiect care n-a lipsit la această partidă.

Am ţinut nu cu cei slabi ca ţară, slovenii, am ţinut cu americanii. S-a jucat la luptă dreaptă, deschis, până la pânzele albe. Dar!, furt pe faţă la un meci de turneu final: banditul e Koman Coulibaly şi vine dintr-o ţară uriaşă la fotbal... Mali.

Fostul Sudan. Democraţa dlui Blatter. Aici şi dacă scoteai din cercetările DNA un arbitru român, ăl mai hoţ, şi tot se fluiera cinstit. La noi arbitrii stiu cum s-o întoarcă, e jmecheri!

Mali auzi!, un inspector financiar, un perceptor d-ăla care bate cu creionul chimic în poarta omului să-i ia banii, a comis cea mai mare fraudă din CM: a furat SUA!

Un cretin care n-are nimic cu arbitrajul, ca şi Busacca Urinel; probabil ăştia sunt toleraţi aci, aciuaţi, infiltraţi pentru a fi folosiţi drept killeri.

Mare pişicher, musiu Blatter! Dar cine mă ascultă, sau cine bagă-n seamă ce spune presa? Interese absconse.

Şi banditul are şi un pedigree: a fluierat şi finala Cupei Africii. Ba mai mult, în 2005 a cadorisit Camerunul cu un penalty pe finalul meciului cu Egipt - pentru turneul final al Cupei Mondiale, 2006 - care dacă ar fi fost fructificat ar fi dus direct în finală.

Şutul a fost ratat. Există pe Facebook, o pagina de Internet, facută şi de fanii suparaţi din Tunisia care cer înlăturarea lui din elita FIFA după arbitrajele prestate. Criminal în serie!

Prințul Harry jpg
cub irina margareta nistor png
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
cub horoscop iertare png
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
cub adriana iliescu și eliza png
cub bianca rus png
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 7 februarie sfantul partenie png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
Icoana Basilica ro webp
Papa Francisc Captură video jpg
Marile lanțuri de magazine spun că nu duc lipsă de alimente jpeg
zura jpg