Margareta Pâslaru, despre Iurie Darie: «Dumnezeu l-a iubit, scurtându-i suferinţa»

Ultima actualizare:

    Margareta Pâslaru
Margareta Pâslaru

Cântăreaţa Margareta Pâslaru a declarat că actorul Iurie Darie a fost un artist polivalent, dar şi un desenator inspirat, care "emana frumuseţea tinereţii fără bătrâneţe, distincţie, eleganţă înnăscută, fără ostentaţie".

"Artist polivalent, actor de teatru şi film, prezent la radio şi televiziune, Iurie Darie era şi un desenator inspirat, schiţând în direct imagini pentru cei mici, ceea ce i-a sporit popularitatea. Iurie Darie emana frumuseţea tinereţii fără bătrâneţe, distincţie, eleganţă înnăscută, fără ostentaţie. Va rămâne în memoria publicului prin arta sa, un mare profesionist pe care Dumnezeu l-a iubit, scurtându-i suferinţa", a spus Margareta Pâslaru pentru Mediafax.

Actorul Iurie Darie s-a stins din viață vineri, la vârsta de 83 de ani, după o lungă suferinţă. Trupul neînsufleţit al regretatului maestru a fost depus în Sala Studio a Teatrului de Comedie din Bucureşti astăzi în jurul orei 16.00.

La căpătâiul actorului a stat în permanență partenera sa, Anca Pandrea, și fiul acestuia, Ducu Darie. Actrița, sfâșiată de durere, nu-și poate conteni lacrimile. Suferința și oboseala se citește pe chipurile familiei îndurerate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
mana maicii domnului jpg
ploaie jpg
ion luca caragiale captura video jpg
church 407846 1280 jpg
liturgy 5003278 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net