Maria Dolănescu: «Relaţia mea cu fostul soţ este una normală»

Ultima actualizare:

Maria Dolănescu a declarat joi prin telefon de la New York pentru Acces Direct că zvonurile cum că ar fi amanta lui Ionuţ Dolănescu nu sunt adevărate.

"Nu există niciun adevăr. Este o mare minciună. Consider că nici pentru mine, nici pentru fostul meu soţ nu este corect. Relaţia mea cu fostul meu soţ este o relaţie normală. Am fost căsătoriţi 10 ani, am avut o căsnicie normală. Suntem doi oameni maturi care au hotărât să o ia pe un alt drum.

Eu am fost recent în România şi cred că de aici a pornit totul. Acum o lună de zile am fost invitată la o nuntă în Târgovişte la care a participat şi Ionuţ cu soţia sa şi cu mama lui.

Sunt deranjată că de fiecare dată când are loc un eveniment în viaţa lui Ionuţ apare un scandal. E timpul să ne oprim. Eu nu vreau să acuz pe nimeni.

Viaţa mea personală e strict a mea, nu cred că interesează pe nimeni. Eu locuiesc la New York şi în România. Am luat-o pe un alt drum. Cu doamna Maria m-am întâlnit la nuntă. Am vorbit cu ea, i-am dăruit o floare şi o respect. Este mama omului pe care eu l-am iubit şi cu care am fost căsătorită 10 ani.

Momentan, eu lucrez în New York dar intenţionez ca pe viitor să vin mai des în România. Eu şi Ionuţ Dolănescu nu am avut nicio discuţie referitoare la avere. Doar fraţii Dolănescu pot să aibă această discuţie, eu în niciun caz.

Eu am mai discutat cu Dragoş, am încercat să am o conversaţie civilizată. Până când eu am fost soţia lui Ionuţ, soţul meu şi Dragoş au avut o relaţie normală, perfectă, dar apoi se ştie ce s-a întâmplat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net