Marian Drăgulescu, despre atacurile Larisei: «Apreciez oamenii care muncesc pentru a-și câștiga existență, nu pe cei care aruncă cu noroi»

Ultima actualizare:

    Gimnastul luptă ca familia Adrianei Lupu să ducă un trai decent
Gimnastul luptă ca familia Adrianei Lupu să ducă un trai decent

Scandalul dintre Larisa Drăgulescu şi fostul ei soţ, gimnastul Marian Drăgulescu, a atins cote inimaginabile, la patru ani de la divorţ.

Supărată că acesta nu vrea să-i plătească suma stabilită de judecător pentru tratamentul fiicei bolnave, Larisa s-a dus la biserică să-i facă blesteme sportivului.

Marian Dragulescu a mărturisit că nu se simte afectat de aceste atacuri. Chiar dacă declarațiile fostei soții au fost extrem de dure, sportivul spune că nu o va da în judecată.

"Nu stiu de ce a spus acest lucru. Eu apreciez oamenii care muncesc pentru a-si castiga existenta, nu pe cei care arunca cu noroi. E democratie totusi si fiecare poate sa spuna ce vrea. Nu ma gandesc sa o dau in judecata. In Romania partea asta cu hartuirea e cam aiurea. Nu sunt bine puse la punct legile. Nu sunt afectat, sunt atatea aparitii ale Larisei incat am devenit imun, incerc sa ma detasez. Eu incerc sa gandesc pozitiv, am proiectele mele si imi vad de treaba mea", a declarat Marian Drăgulescu pentru Ring.

image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 25 februarie sfantul tarasie png
liudmila navalnaia tw5 jpg
car dashboard 2667434 1280 jpg
gloves 4888840 1280 jpg
dubai jpg
pensionari jpg
Gala Premiilor Gopo jpg
trei crime bordel viena jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net