Mariana Buică, cea mai grasă femeie din România, a născut o fetiţă! Cum arată bebeluşul

Ultima actualizare:
Mariana Buică
Mariana Buică

Mariana Buică, cea mai grasă femeie din România, a adus pe lume în ziua de Paşte o minune de fetiţă. Micuţa este sănătoasă tun şi i-a umplut sufletul de bucurie mamei sale.

Mariana Buică a devenit, duminică, în ziua de Paşte mămica unei fetiţe grozave. Cu toate că în urmă cu un an medicii nu-i dădeau mai mult de câteva luni de viaţă, se pare că Mariana Buică a reuşit să-şi schimbe complet destinul.

Tânăra de 26 de ani a slăbit peste 100 de kilograme şi acum a adus pe lume o fetiţă, pe nume Erika Maria. Mariana Buică a născut pe cale naturală şi este tare mândră de micuţa ei.

simeon stalpnicul png

„Sunt fericită. E o minune, da! Mai ales că am născut-o chia în ziua de Paşte, la ora 11:45. Mă simt foarte bine şi fata este şi ea sănătoasă. A fost o naştere destul de greoaie. Nu-mi vine să cred că îmi ţin în braţe copilul, pentru că nu mă aşteptam să am un copil atât de repede.", a spus Mariana Buică pentru emisiunea „La Măruţă".


    Mariana Buică
Mariana Buică

Tatăl fetiţei este Costin Lăcătuşu, fostul soţ al Victoriţa Lăcătuşu, femeia obeză care a decedat după ce a adus pe lume o fetiţă.

"Nu vreau nimic de la el. Atâta timp cât nu a avut grijă de fetiţa lui, pe care a avut-o cu cealaltă femeie pe care a avut-o cu femeia care a murit, nu vreau nimic de la el. Tatăl lui m-a sunat şi mi-a spus că vrea să ştie de fetiţă, cum este. El m-a ameninţat că vrea să-mi ia copilul şi să-l crescă el", a încheiat aceasta.

Mariana Buică a aflat că este însărcinată când avea şapte luni. Femeia spune că, după intervenţia care a ajutat-o să slăbească foarte mult, a avut anumite dereglări hormonale, care au dus la dereglarea menstruaţiei şi că din cauza asta nu şi-a putut da seama mai devreme.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
cartierul justitiei jpg
raisi elicopter prabusit jpg
tuneluri autostrada jpg
doctorul mircea beuran jpeg
alergii  jpg
protest INQUAM Photos  jpg
khamenei alegeri tw1 jpg
florentina jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net