Marica: "Îmi pare rău de Urziceni"

"Sunt bucuros că echipa mea a reuşit să câştige şi să ne calificăm în primele 16 din Europa. Sunt fericit că am marcat, dar îmi pare rău de Urziceni, le urez baftă în continuare. Urziceni a avut şi varianta egalului, dar nu a rezistat, a primit gol repede şi totul s-a dat peste cap. Nu mă simt confortabil să joc contra românilor şi să îi elimin, dar trebuie să demonstrez că îmi merit locul aici", a spus Marica, la TVR.

Atacantul a mai spus că "poate şi schimbarea de antrenor a adus această motivaţie", iar referitor la golul prin care a deschis scorul a afirmat: "A fost o minge bună, mi-a venit perfect. Nu am îndeplinit decât o simplă formalitate şi am împins mingea în poartă".

Campioana României, Unirea Urziceni, a ratat calificarea în optimile de finală ale Ligii Campionilor, după ce a fost învinsă, miercuri, în deplasare, scor 3-1, de VfB Stuttgart, în etapa a 6-a din Grupa G, astfel că va juca în 16-imile Ligii Europa. Ciprian Marica a fost titular la Stuttgart şi a deschis scorul, în minutul 5.

FotoJet (3) jpg
cub horoscop iertare png
Oana Roman si Isa jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
cub isabela onoriu png
Shakira jpg
cub raluca podea png
FotoJet (2) jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg
femeie frig casa jpeg
Terminator jpg
Bryan Johnson jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
Ivona Nenu jpg