Marijuana, despre iubitul ei: «I-am dat un ultimatum până de Crăciun»

simeon stalpnicul png

Scandalul continuă în familia Danei Marijuana. Vedeta spune că nu s-a despărţit definitiv de iubitul ei, Sebastian.

"Nu ne-am despărţit neapărat, dar am am avut nişte discuţii mai aprinse. Nici eu nu mă simt bine. Certurile astea nu sunt foarte bune, am foarte multe nopţi nedormite. Cearta asta vine din partea mea, pentru a îndrepta mai multe lucruri, să nu se ajungă mai rău. Sebi nu m-a bătut şi nu mă jigneşte, face totul cum îi zic eu. Mai stau cu el deoarece nu-i pot intoarce spatele şi încă mai sper că se va prezenta altfel. I-am dat un ultimatum pănă de Crăciun", a declarat Marijuana pentru «Drept la Ţintă»

simeon stalpnicul png

Ion Coteanu, tatăl cântăreţei,  susţine că Sebastian nu are bani să întreţină o familie: "El copilăreşte şi acum. El vrea să facă ceva, dar nu se implică. Am încercat să vorbesc şi cu maicăsa, dar a spus ca nu este pregătită să vorbească cu mine. El nu e în stare să cumpere mâncare pentru o familie. Nu are nici un venit. Vine Crăciunul şi nu au ce să mănânce. Dacă tu nu ai bani să-ţi cumperi ţigări, nici la copii nu o să ai să le cumperi lapte".

Sebastian a recunoscut că a greşit şi spune că trece prin momente mai grele pe plan financiar.

"A fost o neînţelegere. Mie nu îmi mai merg afacerile cu construcţiile, dar nici cu parfumurile. Am greşit şi eu, dar aţi gresit şi dumneavoastră. Îmi cer scuze că v-am înjurat în toate felurile", a spus iubitul Marijuanei, Sebastian.

Survivor Romania webp
cutremur 1977 agerpres 0 jpeg
cub andreea esca png
pexels Horoscop 3 noiembrie
crima londra jpg
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
Faimosii Survivor Romania joc imunitate Foto Pro TV jpg
Cutremur în Turcia FOTO Profimedia
image
image
image
image
image
image
baza jos (captura video) jpg
crima londra jpg
cutremur 1977 agerpres 0 jpeg
front captura jpg
Cutremur în Turcia FOTO Profimedia
miri nunta jpeg