Marina Almăşan şi iubitul, cu cei trei copii la Disneyland

Ultima actualizare:
Georgiana, 14 ani, şi Andrei, 12 ani, cei doi copii  ai lui Georgică Cornu
Georgiana, 14 ani, şi Andrei, 12 ani, cei doi copii ai lui Georgică Cornu

Când eşti amanta unui milionar în euro, eşti ţinută în puf. Ai parte de vacanţe în străinătate, dar şi de cadouri scumpe. Pe banii lui Georgică Cornu, Marina Almăşan a văzut deja Milano, Viena, iar acum şi Parisul. Cei doi îndrăgostiţi au plecat, ieri, în Franţa, alături de copiii lor.

Aproape lună de lună, Cornu îi face surprize amantei lui şi programează câte o vacanţă de lux departe de ochii lumii.

La sfârşitul lunii decembrie, acesta a dus-o pe Marina la Milano, unde au luat masa doar la restaurante scumpe şi i-a făcut cadouri de mii de euro, printre care şi un ceas în valoare de 5.000 de euro. Pe 8 Martie, au fugit la Viena.

Miliardarul timişorean a recunoscut atunci că a cheltuit acolo vreo 3.000 de euro pe distracţie. Ieri, de Florii, cei doi îndrăgostiţi au zburat la Paris.

Georgiana, 14 ani, şi Andrei, 12 ani, cei doi copii ai lui Georgică Cornu


    Georgiana, 14 ani, şi Andrei, 12 ani, cei doi copii  ai lui Georgică Cornu
Georgiana, 14 ani, şi Andrei, 12 ani, cei doi copii ai lui Georgică Cornu

Georgică a venit încă de sâmbătă după-amiază la Bucureşti cu cei doi copii ai săi. A plecat dis-de-dimineaţă cu maşina din Timişoara şi a ajuns la casa pe care o are pe strada Zambilelor în jurul orei 16.00.

Georgiana, fata de 14 ani a milionarului, a plecat în vizită la mătuşa ei, care locuieşte în Capitală, iar Andrei, fiul de 12 ani al acestuia, a ieşit la plimbare într-un mall.

"Baiatul a plecat cu Victor, copilul Marinei, să joace bowling şi au venit împreună la casa lui Cornu pe la ora 19.00. Tot atunci a fost adusă acasă de unchiul ei şi Georgiana", ne-au spus surse bine informate.

După emisiunea pe care o moderează sâmbătă de sâmbătă la TVR, Marina şi-a făcut şi ea apariţia la vila iubitului.

Şi-a parcat maşina în faţa porţii, iar în jurul orei 19.30 a plecat cu Georgică şi cu cei trei copii să ia masa în oraş.

După câteva ore, fiecare a plecat la casa lui, iar ieri dimineaţă s-au întâlnit, în aceeaşi formulă, la Aeroportul "Henri Coandă", de unde au decolat la ora 08.55 spre Paris.

Aici vor sta cinci zile, iar printre obiectivele vizitate se va număra şi celebrul parc de distracţii Disneyland.

Apropiaţii cuplului ne-au spus că vacanţa a fost plănuită de cei doi încă de la sfârşitul lunii februarie, tocmai pentru ca cei trei copii să se împrietenească şi să le accepte relaţia.

Amorezii se întorc în Bucureşti joi, când vor pleca în Mehedinţi, la părinţii lui Cornu, acolo unde vor petrece Paştele.

A cerut-o în căsătorie cu un inel de smaralde?

Ea este proaspăt divorţată, iar el încă este însurat cu Oana Maria Cornu.

simeon stalpnicul png

Cu toate astea, Georgică cerut-o în căsătorie pe Marina. Conform unor surse din firma deţinută de Cornu, momentul a avut loc acum câteva săptămâni, milionarul oferindu-i vedetei tv un inel splendid.

Este confecţionat din aur şi are încrustate mai multe smaralde. Pentru că era încă măritată cu Victor Socaciu, vedeta tv nu a avut curajul să-l poarte şi l-a ţinut ascuns acasă la mama ei.

Acum însă îl etalează fără probleme. Sâmbătă, în timpul emisiunii "Ne vedem la TVR", Marina a părut foarte mândră de inel, arătându-l de câteva ori spre camera de filmat.

Nu-l ţine pe inelar, ci pe degetul mijlociu de la mâna stângă, semn că amantul i-a încurcat măsura şi i l-a cumpărat puţin cam mare.

O astfel de bijuterie costă în magazinele de specialitate în jur de 5.000 de euro.

Prietenii milionarului spun că soţiei sale nu i-a făcut niciodată asemenea cadouri scumpe şi nici în vacanţe peste hotare nu a dus-o în cei 16 ani de căsătorie.

Contactaţi telefonic de reporterul Click!, vedeta şi milionarul, aflaţi la Paris, au negat, existenţa vreunui inel de logodnă.

Marina şi Georgică s-au cunoscut pe 10 noiembrie 2011 la un bal de caritate din Timişoara.

Relaţia de iubire dintre cei doi a început pe la mijlocul lunii decembrie.

Victor Socaciu şi Oana Maria Cornu au aflat în ianuarie că sunt înşelaţi, iar divorţul Marinei s-a pronunţat pe 7 martie.

O zi mai târziu, Oana Maria Cornu a depus şi ea actele de divorţ.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Colectie bancnote vechi png
original declaratii presa ambasada sua 7 mai 2024 2 jpg
cutremur jpg
Bere jpg
sticle plastic jpeg
droguri praf cocaina shutterstock 2081236753 jpg
legume verzi jpeg
Thassos, Grecia FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net