Marina Almăşan spune de ce a divorţat: «Victor ajusese să mă înşele cu politica»

Ultima actualizare:
Marina Almăşan şi  Georgică Cornu au o relaţie de 4 luni, deşi el este încă însurat
Marina Almăşan şi Georgică Cornu au o relaţie de 4 luni, deşi el este încă însurat

Marina Almăşan, fosta soţie a lui Victor Socaciu, a vorbit, într-un interviu acordat revistei Tango, despre motivele care au condus, într-un final, la separarea de cel ce i-a fost parteneter timp de 16 ani.

Actuala iubită a afaceristului Georgică Cornu spune că una dintre principalele cauze ale înstrăinării de soţul ai a fost implicarea acestuia în politică. Deşi l-a susţinut cum a putut în acest sens, Marina şi-a dat seama că ea şi soţul ei începuseră să meargă pe drumuri separate.

"Victor ajunsese să mă trădeze cu politica. Mă ia cu frisoane, când mă gândesc că, de fapt, l-am susţinut trup şi suflet, pentru a intra în politică, negândindu-mă nici un moment că lucrul acesta îl va îndepărta într-atât de mult de mine, de copii. Am simţit că îşi doreşte acest lucru şi mi s-a părut firesc să fac tot ce-mi stă în putinţă, ca să-l ajut să ajungă Acolo, să-şi vadă visul cu ochii… M-am simţit apoi trădată, şi, cu timpul, omul de lângă mine a devenit cu totul altul fată de cel de care mă îndrăgostisem, cu atâta patimă, acum 16 ani... Şi poate că mi-aş fi dus crucea mai departe, dacă nu m-ar fi ucis aceeaşi nepăsare, aplicată şi copiilor, în special fiului nostru", a declarat ea pentru revista Tango.

Marina Almăşan are acum o relaţie cu Georgică Cornu

Almăşan are totuşi câteva regrete legate de căsnicia ei esuată şi chiar îi simte uneori lipsa omului de care s-a îndrăgostit acum 16 ani.


    Marina Almăşan şi  Georgică Cornu au o relaţie de 4 luni, deşi el este încă însurat
Marina Almăşan şi Georgică Cornu au o relaţie de 4 luni, deşi el este încă însurat

«Poate au fost şi ceva orgolii la mijloc, poate şi vârsta importantă pe care am împlinit-o, şi glasul lăuntric, pe care-l auzeam, în nopţile înecate în plâns: “Omul e dator să-şi caute fericirea! Nu te irosi, mai poţi încă să iubeşti, ai dreptul să fii iubită”... Să nu crezi că nu am regrete. Cred că fiecare om care a iubit are astfel de regrete, pentru că mintea noastră e parsivă: odată cu trecerea timpului, doseşte lucrurile urâte şi ne scoate ochii cu amintirile acelea frumoase şi romantice de la început. Mi-e dor de omul de atunci, dar conştientizez că el a rămas undeva, pierdut, în trecutul meu», a mai spus Marina Almăşan.

Citeşte şi:

Eugen Cristea, despre divorţul Marinei Almăşan: «S-a dus la mai bine»

EXCLUSIV! Marina către soţia înşelată: «Profitaţi de libertate!»

Marina Almăşan, despre soţia amantului: «Nu a fost alături de soţul ei atunci când a dobândit averea, acum are pretenţii nejustificat de mari»

Copiii miliardarului nu o plac pe Marina Almăşan?

VIDEO EXCLUSIV! Almăşan şi miliardarul, filmaţi la hotel! Soţia lui: «A pus ochii pe el când l-a văzut cu 10.000 €»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
Printul Paul Lambrino de Romania si Printesa Lia (3) jpg
vama veche foto Digital Adviser2 jpg
maioneza fara oua jpg
presedinti 768x483 jpg
oua vopsite de paste jpeg
cipru shutterstock jpg
oua rosii paste jpeg
Locul în care a fost înmormântat Platon, dezvălui de papirusuri descoperite la Herculaneum (© Facebook / Università di Pisa)
image
actualitate.net
image
actualitate.net