Marina Almăşan spune de ce a divorţat: «Victor ajusese să mă înşele cu politica»

CLIIMA20120420 0073 1 jpeg
Marina Almăşan şi Georgică Cornu au o relaţie de 4 luni, deşi el este încă însurat

Marina Almăşan, fosta soţie a lui Victor Socaciu, a vorbit, într-un interviu acordat revistei Tango, despre motivele care au condus, într-un final, la separarea de cel ce i-a fost parteneter timp de 16 ani.

Actuala iubită a afaceristului Georgică Cornu spune că una dintre principalele cauze ale înstrăinării de soţul ai a fost implicarea acestuia în politică. Deşi l-a susţinut cum a putut în acest sens, Marina şi-a dat seama că ea şi soţul ei începuseră să meargă pe drumuri separate.

"Victor ajunsese să mă trădeze cu politica. Mă ia cu frisoane, când mă gândesc că, de fapt, l-am susţinut trup şi suflet, pentru a intra în politică, negândindu-mă nici un moment că lucrul acesta îl va îndepărta într-atât de mult de mine, de copii. Am simţit că îşi doreşte acest lucru şi mi s-a părut firesc să fac tot ce-mi stă în putinţă, ca să-l ajut să ajungă Acolo, să-şi vadă visul cu ochii… M-am simţit apoi trădată, şi, cu timpul, omul de lângă mine a devenit cu totul altul fată de cel de care mă îndrăgostisem, cu atâta patimă, acum 16 ani... Şi poate că mi-aş fi dus crucea mai departe, dacă nu m-ar fi ucis aceeaşi nepăsare, aplicată şi copiilor, în special fiului nostru", a declarat ea pentru revista Tango.

Marina Almăşan are acum o relaţie cu Georgică Cornu

Almăşan are totuşi câteva regrete legate de căsnicia ei esuată şi chiar îi simte uneori lipsa omului de care s-a îndrăgostit acum 16 ani.

CLIIMA20120505 0131 1 jpeg
Marina Almăşan şi Georgică Cornu au o relaţie de 4 luni, deşi el este încă însurat

«Poate au fost şi ceva orgolii la mijloc, poate şi vârsta importantă pe care am împlinit-o, şi glasul lăuntric, pe care-l auzeam, în nopţile înecate în plâns: “Omul e dator să-şi caute fericirea! Nu te irosi, mai poţi încă să iubeşti, ai dreptul să fii iubită”... Să nu crezi că nu am regrete. Cred că fiecare om care a iubit are astfel de regrete, pentru că mintea noastră e parsivă: odată cu trecerea timpului, doseşte lucrurile urâte şi ne scoate ochii cu amintirile acelea frumoase şi romantice de la început. Mi-e dor de omul de atunci, dar conştientizez că el a rămas undeva, pierdut, în trecutul meu», a mai spus Marina Almăşan.

Citeşte şi:

Eugen Cristea, despre divorţul Marinei Almăşan: «S-a dus la mai bine»

EXCLUSIV! Marina către soţia înşelată: «Profitaţi de libertate!»

Marina Almăşan, despre soţia amantului: «Nu a fost alături de soţul ei atunci când a dobândit averea, acum are pretenţii nejustificat de mari»

Copiii miliardarului nu o plac pe Marina Almăşan?

VIDEO EXCLUSIV! Almăşan şi miliardarul, filmaţi la hotel! Soţia lui: «A pus ochii pe el când l-a văzut cu 10.000 €»

andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
Merisoreanu si Ionela Prodan
patriarhul daniel bor biserica ortodoxa romana
BeFunky collage (28) jpg
teo trandafir jpg
Prințul Harry și Meghan Markle png
viorel lis si oana lis
baraj siriu sursa shtiu ro jpg
plante 1 jpeg
image
image
image
image
traian basescu 0 jpeg
cană de ceai
Crăciunul pe plajă
Regele Charles al III-lea FOTO Getty Images
Prințul Harry și Meghan Markle png
Medicamente pentru Ucraina