Marina Dina nu mai vrea să fie asistentă: «Pot mai mult»


    Marina Dina (foto:Kanal D)
Marina Dina (foto:Kanal D)

Invitată în emisiunea "Draga mea prietenă" de la Kanal D, Marina Dina a povestit cu ochii în lacrimi motivele pentru care a renunţat la postul de asistentă a emisiunii "Răi da'buni".

Deşi au trecut aproape două luni de când Marina a plecat de la Antena 2, aceasta este în continuare vizibil emoţionată atunci când vorbeşte despte fostul ei loc de muncă.

"Mă gândeam de ceva timp să iau decizia asta, dar nu eram pregătită. Am plecat la un moment dat din cauza unor probleme de sănătate şi m-am reîntors. Am mai stat un an şi am realizat că îmi doresc mai mult. Îmi doream să am o evoluţie acolo. Emisiunea era de aşa natura încât eu nu puteam face mai mult acolo",  spus blonda cu lacrimi în ochi.

Dacă din punct de vedere profesional Marina  nu pare să stea tocmai bine, din fericire ea este acum reabilitată din punct de vedere medical, deşi va trebui să urmeze toată viaţa un tratament pentru problemele pe care le are cu tiroida.

"Eu pot să duc o viaţă perfect normală, doar că sunt mai sensibilă decât alte persoane. Acum problemele de sănătate sunt ţinute sub control. Fac un tratament ce va dura toată viaţa", a mai spus ea.

cub bia khalifa fulgy png
oana zavoranu si sotul
horoscop 26 martie jpg
cub daniel nuță png
cub bia khalifa png
cub ravan popescu png
cub valentina pelinel png
narcisa suciu si Daria jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 29 ianuarie aducere moaste sf ignatie teoforul png
Takashi Jonish romanii au talent jpg
zapada buzauB jpg
atac armat jpg
Viscol puternic în Canada și America de Nord. FOTO Profimedia
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg