Marioara Zăvoranu: «Am ajuns o legumă din cauza Oanei»

simeon stalpnicul png

Scandalul cu fiica ei i-a dărâmat inima şi a pus-o la pat. Marioara Zăvoranu a chemat joi ambulanţa, a fost dusă la spitalul Fundeni, dar s-a externat, după câteva ore, pe semnătură. Femeia în vârstă de 63 de ani se teme să nu ajungă la cimitir din cauza fiicei ei.

A suportat acuzele şi jignirile aduse de Oana ani la rând însă acum, vârsta şi problemele de sănătate şi-au spus cuvântul.

Mama Oanei Zăvoranu a acuzat stări de rău şi dureri de inimă

simeon stalpnicul png

Marioara Zăvoranu a cedat miercuri seara, după o ceartă pe care a avut-o cu fiica ei în direct la Kanal D, iar a doua zi a ajuns la spital, acuzând probleme cu inima.

Marioara a dat interviuri pentru “Acces direct” de la domiciliu

simeon stalpnicul png

Marioara a fost internată la Spitalul Fundeni, însă nu a suportat să rămână peste noapte sub îngrijirea medicilor.

Femeia în vârstă de 63 de ani a fost dusă de o ambulanţă BGS la Fundeni

„N-am dormit la spital pentru că mă demoraliza. Era atâta lume cu atâtea probleme! Doctorii m-au lăsat să plec pe iscălitură. Am semnat. După ce că luam multe pastile şi înainte, acum iau cu pumnul, şi tratament, şi calmante. Sunt acasă şi am devenit o legumă din cauza certurilor cu Oana. Am o doctoriţă care vine şi mă consultă la domiciliu. De Oana ce să mai zic, să facă ea observaţii şi să caute informaţii, căci cu asta a mai rămas. S-a luat şi de Vadim Tudor, pentru că cine îmi ia mie apărarea devine automat duşmanul ei", a declarat Marioara Zăvoranu pentru Click!

De cealaltă parte, Zăvoranca ne-a mărturisit că nu crede în „circul" mamei sale. „Este un tertip ieftin, pe care eu îl cunosc de când eram foarte mică.Femeile de serviciu pe care le aveam erau puse să sune la salvare, deoarece, după ce zbiera, blestema şi înjura pe toată lumea, brusc i se făcea «foarte rău» şi trebuia să vină salvarea la noi, care constata de fiecare dată probleme cu pulsul, cu ritmul cardiac sau lipsa de calciu.Ceea ce obţinea ea cu acest circ ieftin era că toată lumea în jurul ei trebuia să tacă şi să o compătimească. E maestră absolută a manipulării", ne-a spus Oana .

simeon stalpnicul png

Mai citeşte:

VIDEO Mărioara Zăvoranu, internată de urgenţă la spital: «Mă dor minciunile! Să dea Dumnezeu să aibă un copil ca şi ea»

Oana Zăvoranu spune despre internarea mamei sale că este un "tertip ieftin" şi că "Mărioara şi-a asigurat remuneraţia de la Acces Direct pentru acest circ".

VIDEO Mărioara Zăvoranu, internată de urgenţă la spital: «Mă dor minciunile! Să dea Dumnezeu să aibă un copil ca şi ea»

Zodia care se îndrăgostește în luna februarie. Sursă foto: Pixabay
serban pavlu captura podcast la mijloc jpg
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
cub vali vijelie png
vedete jpg
Charles, William și Harry jpg
wild bear selfie Colorado  jpg
gabriel mardale jpg
image
image
image
image
image
image
maxresdefault jpg
gabriel mardale jpg
calendar ortodox 2021 30 ianuarie trei ierarhi mihai coman jpeg
case ieftine ungaria jpg
wild bear selfie Colorado  jpg
Iarna extremă a făcut victime în Afganistan jpg