Marius Bodochi: «Magda Catone este o femeie lovită pe nedrept»

Ultima actualizare:

    Maga Catone (Fotografii: Cezar Preda)
Maga Catone (Fotografii: Cezar Preda)

De când s-a stins din viaţă, în jurul numelui lui Șerban Ionescu s-a creat un întreg scandal mediatic. Marius Bodochi, prieten vechi cu actorul, cere publicului discreţie

Artistul este de părere că averea lui Șerban Ionescu trebuie să revină fiului și soției acestuia.

"Magda Catone și Șerban Ionescu sunt în continuare căsătoriți, moartea i-a despărțit, așa cum zice preotul la biserică. Rodul iubirii lor e Carol. Tot ce a avut Șerban i se cuvine lui Carol... și Magdei. Ei împreună au stat în aceeași casă, chiar dacă el, bolnav fiind, s-a retras", a spus Marius Bodochi pentru ziarul Ring.

În ceea ce o privește pe Magda Catone, Marius Bodochi afirmă că ea este o mamă extraordinară, care i-a dăruit lui Șerban cel mai de preț cadou, pe Carol.

"Magda este o mamă extraordinară, e o femeie lovită pe nederept. Dacă Șerban avea o problemă cu Magda, este problema lor. E nedrept ce i se face Magdei. Ea nu e nici pe departe așa cum o prezintă unele televiziuni. Este o femeie devotată, căreia îi place rolul de soție a lui Șerban și de mamă a lui Carol. Își iubește enorm și necondiționat fiul".

image
image
image
image
image
image
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net