Marius Moga a compus pentru Maroon 5: «Adam Levine mi-a spus că piesa îi place foarte mult»

Ultima actualizare:

Aflat în SUA, Marius Moga a fost invitat la "The Voice" de supervisor-ul muzical al show-ului din SUA. Într-una din pauzele de la filmări, «micul Mozart» l-a cunoscut şi pe Adam Levine, solistul trupei Maroon 5 şi unul dintre antrenori.

"L-am văzut pe Adam, i-am spus că sunt şi eu antrenor în varianta românească a show-ului şi că am compus o piesă pentru el. Mi-a spus că piesa îi place foarte mult şi că au şi înregistrat-o. Este o piesă pe care am compus-o împreuna cu Bryan West, producătorul lui Nelly Furtado, acum o lună, în Los Angeles.

Piesa a fost pusă atunci pe lista de aşteptare de către managerul celor de la Maroon5, dar cu ocazia acestei întâlniri am aflat că a şi fost înregistrată. Am schimbat contacte cu Adam şi a rămas să ne vedem în L.A. ca să mai lucrăm şi la alte piese", a povestit Marius Moga pentru Pro TV Magazin.

Compozitorul a fost impresionat de ceea ce a văzut şi auzit la filmările din SUA.

"Am fost acolo şi mi-am dat seama că platoul nostru este la fel de impresionant. Ei filmau acum cel de-al doilea sezon şi erau la faza de «audiţii pe nevăzute». Am auzit câţiva cântăreţi cu voci speciale, care mi-au plăcut, m-aş fi întors, dar nu eram eu la butoane", a povestit antrenorul de la "Vocea României".

image
image
image
image
image
image
maidanez caini agresivi caine foto gheorghe florin 8 1170x644 jpeg
Masini pe autostrada in Austria FOTO Shutterstock
6 front Carmina Dragomir jpg
refugiati Chilieni FOTO Flotrentina Peria agerpres jpeg
beneficii consum oua 790x460 jpg
politie jpg