Marius Niculae , 47.000 € pentru un gol marcat!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Marius Niculae va pleca din "Ştefan cel Mare" la iarnă şi va semna cu o echipă "exotică", din Asia, care îi va plăti un salariu regesc. Însă, un calcul simplu arată că şi în România el a fost unul dintre cei mai bine plătiţi fotbalişti, raportând numărul de goluri marcate la sumele care i-au intrat în conturi.

Citeşte şi:

Niculae: "Decât să joc la altă echipă din România, mai bine mă las!"

Marius Niculae, suspendat o etapă şi amendat cu suma de 740 de lei

Revenit în "haită" după ce a fost răscumpărat de la scoţienii de la Inverness, Marius Niculae a redevenit liderul echipei care l-a crescut şi la care a debutat în Liga I.

Atunci, în 2008, a reuşit să puncteze atât în campionat cât şi în Cupa României dar nu a făcut-o în competiţiile europene. Apoi, treptat s-a "stins" şi golurile sale au devenit din ce în ce mai rare. Spre exemplu, în sezonul 2009-2010 a înscris doar de patru ori în campionat, iar în actuala ediţie randamentul a fost mai slab, marcând doar de trei ori.

"Săgeată" a ştiu totuşi să-şi negocieze contractul şi dacă pe teren nu era un veritabil "vârf", financiar s-a descurcat foarte bine. Acţionarii i-au oferit la semnătură o jumătate de milion de euro şi un salariu stagional de 260.000 de euro, fiind şi la vremea aceea unul dintre cei mai bine plătiţi fotbalişti din campionat.

El a încasat remuneraţia de peste un sfert de milion de euro şi în anul competiţional următor, 2009-2010, şi abia acum, în plină criză economică, i s-a diminuat leafa.

A acceptat o reducere de 30 la sută şi a rămas cu 182.000 pe an. Dacă adunăm toate aceste cifre rezultă un câştig net de 1.020.000 de euro, fără a pune la socoteală primele încasate în acest timp.

Astfel, pentru fiecare dintre cele 26 de goluri marcate de la revenirea sa şi până acum, Niculae a luat câte 47.000 de euro pe gol, bani mai mult decât frumoşi într-un campionat precum cel românesc.

Şi-a lichidat afacerile

„Săgeată" câştigă bani frumoşi din fotbal şi pentru a-şi asigura viitorul, o bună parte i-a investit în diferite afaceri. În 2003 şi-a deschis un salon de tatuaje, Fashion Tatoo, care în timp a devenit unul dintre cele mai cunoscute în domeniu şi cel mai frecventat de fotbalişti, printre clienţi fiind şi Adi Mutu.

De salon s-a ocupat soţia sa, Cristina, dar treptat afacerea s-a îndreptat spre faliment şi pentru a scăpa de griji, anul acesta, în iarnă, a vândut brandul unei firme din al cărei acţionariat face parte şi Elisabeta, o verişoară a soţiei fotbalistului.

El a avut şi o agenţie imobiliară, dar după numai câteva luni a tras obloanele afacerii, deoarece aceasta nu mergea aşa cum îşi închipuise el.

Vezi şi:

Marius Niculae: "Nu trebuia să bat eu penalty-ul"

Marius Niculae: "Cine bate în derby, râde de ceilalţi tot anul!"

Marius Niculae s-a căsătorit în vara anului 2008 cu prietena sa din copilărie, Cristina Vasilescu, care a pozat sexy în diferite reviste de bărbaţi, cei doi oficializându-şi relaţia după opt ani. Nunta a fost una cu fast desfăşurată la Palatul Snagov iar naşii de cununie au fost acţionarul dinamovist, Cristi Borcea, şi soţia sa, Mihaela. Cuplul nu are deocamdată copii.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
catalin predoiu JPG
image png
anul fara vara jpg
Asigurare locuinta - casa FOTO Shutterstock
monezi jpeg
pansies 7210851 1280 jpg
Imperiul Roman, hunii şi goana după aur jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net