Mark Zuckerberg şi sute de studenţi, ameninţaţi cu moartea

image
Clădirea Sever Hall a Universităţii Harvard

Sute de studenţi de la Universitatea Harvard şi alte persoane afiliate au primit vineri un email care conţinea ameninţări cu moartea.

Ameninţările cu moartea au determinat sporirea măsurilor de siguranţă în campus sâmbătă. Într-o notă către comunitatea din campus, poliţia de la Harvard a afirmat că "sute de studenţi de la Harvard şi persoane afiliate" au primit un e-mail în jurul orei 16.45, în care autorul ameninţa că îi va împuşca în campus sâmbătă.

image
Fondatorul Facebook, pe vremea când era student la Harvard

"Voi veni mâine la Universitatea Harvard şi vă voi împuşca pe toţi, studenţi la Harvard, vă voi omorî pe fiecare. Mă voi întoarce mâine la 11 (...). Chiar şi pe Mark Zuckerberg de la Facebook îl voi ucide. Vă voi omorî pe toţi", se arată în mesajul de ameninţare, obţinut de Boston Globe vineri noaptea. Autorul mesajului susţine că este o femeie din Boston, numită Stephanie, informează mediafax.ro.

image
Fondatorul Facebook, pe vremea când era student la HarvardFoto Businessinsider

Zuckerberg este fost student la Harvard şi fondatorul reţelei de socializare Facebook. Poliţia campusului a informat vineri că nu poate preciza dacă ameninţarea este credibiă şi le-a cerut studenţilor să verifice instrucţiunile de securitate valabile pe site-ul universităţii. "Departamentul de Poliţie al Universităţii Harvard (HUPD) a început imediat să investigheze (ameninţarea) şi a notificat autorităţile locale, precum şi FBI", potrivit notei HUPD, care adăuga că poliţia campusului îşi va consolida prezenţa în zonă la sfârşitul săptămânii.

Kate Middleton, Prințul William, Harry și Meghan Markle (sursa foto OKMag)
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
florin zalomir
sotie Arsinel jpg
image png
colaj mormant elisabeta a II-a
cub anca pandrea png
foto 1 bec economic jpg
Vladimir Putin printre veterani FOTO EPA-EFE
Elevi liceu Romania FOTO Mircea Moira   Shutterstock jpg
image
image
image
image
dureri menstruale
Prinţul Charles şi Camilla au participat la un festival bavarez şi au ciocnit o halbă de bere în onoarea celui mai nou membru al familiei, Archie Harrison  jpeg
hot mascat jpeg
FotoJet jpg
kalnoky printul charles jpg
6 front lavanda ea cu cos jpg