Mărturia şocantă a profesoarei care a făcut sex cu 5 elevi în acelaşi timp: «Simt că eu am fost victima» VIDEO

image
Brittni Colleps a fost condamnată la 5 ani de închisoare

Profesoara de liceu din statul american Texas, condamnată la 5 ani de închisoare pentru că a făcut sex cu 5 elevi, s-a hotărât să vorbească public despre incidentul care a şocat comunitatea liniştită din oraşul Fort Worth.

Brittni Colleps, în vârstă de 28 de ani, căsătorită şi mamă a trei copii, a făcut sex cu cinci dintre elevii săi, în acelaşi timp. Unul dintre elevi a filmat orgia cu telefonul mobil.

Femeia a declarat pentru postul american de televiziune ABC că în acest caz, de fapt, ea este victima. Brittni a susţinut că a fost filmată împotriva voinţei sale. Ea a afirmat că nu i-a forţat pe cei 5 tineri să întreţină relaţii sexuale cu ea. „Simt că eu am fost victima, deoarece nu mi-am dat acordul pentru a fi filmată. Contează vârsta, dacă cineva este victima unei infracţiuni?”, a mărturisit Brittni Colleps (foto jos), pentru ABC.

simeon stalpnicul png

Profesoara susţine că nu ar trebui să fie arestată pentru ce a făcut deoarece elevii cu care a făcut sex au peste 18 ani. „Nu e vorba despre faptul că nu vreau să-mi asum responsabilitatea pentru acţiunile mele. Sunt de acord că nu ar mai trebui să predau. Nu spun că nu este rău sau greşit din punct de vedere moral ca un profesor să facă sex cu un elev, ci doar că în acest caz nu trebuie să existe consecinţe din punct de vedere legal pentru că elevii erau majori. Nu am forţat pe nimeni să facă nimic, nu i-am şantajat, nu le-am oferit mită sau note mai mari”, a precizat profesoara.

Însă, în statul american Texas legea prevede explicit faptul că niciun profesor nu are voie să întreţină relaţii sexuale cu un elev, indiferent de vârsta acestuia.

Cei cinci adolescenţi au povestit în faţa instanţei cu lux de amănunte întreg incidentul. Culmea e că unul dintre elevi a dorit să depună mărturie în favoarea profesoarei. El declarat în faţa judecătorului că nu este o victimă şi că a fost foarte „fericit” că a făcut sex cu profesoara. „Nu sunt victime. Nu s-au simţit victime nici anul trecut (când a avut loc incidentul – n.r.), nici acum. Nici ei nu vor să fiu pedepsită”, a mai spus Colleps.

Mai mult, avocatul profesoarei susţine că elevii au profitat de ea. „Nici unul dintre elevi nu şi-a dorit să se ajungă la tribunal. Din punct de vedere moral, ea a greşit. Aici este vorba de nişte bărbaţi care au profitat de o mamă care este separată de soţul ei. Mie îmi pare rău pentru Brittni”, a spus avocatul.

Însă, juraţilor nu le-a fost milă de Brittni Colleps. Profesoara de engleză în vârstă de 28 de ani a fost condamnată la 5 ani de închisoare.

maurice munteanu
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
Adriana și Eliza Iliescu
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
horoscop
cub anca androne png
jude law phillipa coan jpeg
Catrinel Sandu familie Sarasota Florida jpg
Alexandrova
01 agresor minor poreclit raffa foto Instagram jpg
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 02 octombrie Sfinții Mucenici Ciprian și Iustina png
telefon mobil jpg
Referendum in zonele ocupate de rusi in Ucraina FOTO Profimedia (5) jpg
calorifer foto shutterstock 1523338310 jpg
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
horia tecau jpg