Mergi la cafenea şi faci sex cu barmaniţa

Ultima actualizare:

    Ginger H., 25 de ani, îşi făcea reclamă pozând sexy, ca să-i încingă pe clienţi
Ginger H., 25 de ani, îşi făcea reclamă pozând sexy, ca să-i încingă pe clienţi

Cafea, gogoşi şi mult sex. Aşa îşi ademenesc clienţii, chelneriţele unui lanţ de cafenele din statul Washing­­ton, SUA. Patroană e o fostă stripteuză, care a dat lovitura, făcând 2 milioane $ în doar trei ani de afacere.

Cafenelele din Seattle, Statele Unite, sunt extrem de populare în rândul bărbaţilor care nu se uită la bani când vine vorba de plăcere. În doar 3 ani, Carmela Panico (52 de ani), patroana unui lanţ de şase cafenele, a reuşit să atragă sute de clienţi şi să facă peste 2 milioane de dolari (6,69 milioane de lei) oferindu-le amatorilor de cafea... ceva în plus. La pachet intră o partidă de sex oral sau normal, chiar în spatele tejghelei.

Cele care le oferă asta domnilor generoşi sunt chiar barmaniţele localului. Pentru 14 dolari, orice client are voie să îi vadă sânii sau sexul barmaniţei şi pleacă (n.n. dacă vrea) cu o cafea. Pentru cei care au la ei 100 de dolari, lucrurile devin şi mai interesante, pentru că fetele, care au vârste cuprinse între 21 şi 25 de ani, sunt dispuse să ofere clipe de neuitat. La cafenelele Carmelei se câştigă foarte bine. În urma anchetei poliţiei care a descoperit lanţul de prostituţie, s-a stabilit că o fată poate face într-un singur an 500.000 de dolari (1,6 milioane de lei).

Ce poţi "servi"?

Sexy-chelneriţele iau comanda îmbrăcate în costum de baie, pentru a încinge clienţii. În momentul acela, fetele vin cu oferta fierbinte. Pentru doar 14 dolari (47 de lei), ele le permit bărbaţilor să le pipăie sânii şi zonele intime. Tariful creşte pe măsură ce domnişoarele renunţă la hăinuţe. Iar dacă le oferă şi sex, bărbaţii trebuie să scoată din buzunar până la 100 de dolari (334,6 lei).

image
image
image
image
image
image
atac cutit jpeg
calendar ortodox 2021 28 septembrie sfantul cuvios hariton marturisitorul png
decoratiuni feng shui shutterstock 1868255917 jpg
pompieri incendiu jpeg
Pensii 2022  Vesti bune pentru pensionarii din Romania cat vor creste pensiile de la 1 ianuarie webp
hrana pisici shutterstock jpg
permis de conducere freepik jpg
image
actualitate.net