Mesajul neașteptat transmis de câștigătorul marelui premiu la Loto 6/49. Ce a avut de spus bărbatul din București

Bucureșteanul care a câștigat la Loto 6/49 imensa sumă de 1,94 milioane de euro vine cu un mesaj pentru toți românii care își pun încrederea într-un astfel de noroc. Acesta s-a prezentat astăzi la loterie pentru a-și revendica premiul. Ce a avut de transmis bărbatul a cărui identitate nu a fost dezvăluită. 

Loto / foto: Arhiva Click!
Loto / foto: Arhiva Click!

Joi, 11 aprilie 2024, Loteria Română a anunțat câștigarea premiului de categoria I, la tragerea Loto 6/49, premiu în valoare de 9.646.132,64 lei (peste 1,94 milioane de euro). Biletul norocos a fost jucat la agenția  72-003, din Sectorul 2, și a fost completat cu schema redusă cod 57, în total 22 de variante la Loto 6/49, prețul biletului fiind de 154,50 lei.

Mesajul transmis de câștigătorul marelui premiu la Loto 6/49

Bărbatul din București s-a prezentat în această dimineață la sediul central al Loteriei Române pentru a-și revendica premiul. După ce a intrat în posesia banilor, câștigătorul a dorit să le transmită un mesaj și celorlalți jucători care fie și-au pierdut speranța că nu pot ajunge vreodată în poziția lui, fie continuă să aștepte ziua în care li se va întâmpla o astfel de minune. 

„Continuați să jucați! Continuați să sperați!”- este mesajul plin de îndemn și optimism pe care câștigătorul a dorit să îl transmită celorlalți jucători, după cum informează publicația Adevărul.ro.

Bărbatul a mărturisit emoționant că vreme de 15 ani a jucat continuu la Loto. În tot acest timp, a făcut tot posibilul să câștige, astfel că după diverse variante simple și scheme reduse, norocul i-a surâs într-un final. 

Cu toate că a transmis acel mesaj public, acesta nu a dorit să îi fie dezvăluită identitatea. Pe lângă marele premiu în posesia căruia deja a intrat, acesta s-a ales și cu alte 20 de câștiguri de categoria a IV-a, făcându-l un adevărat câștigător multiplu, cu o sumă totală câștigată de 9.646.732,64 lei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
litoral jpg
new caledonia 1434179 1280 jpg
insula oi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net