Messi: "Credeam că Xavi şi Iniesta se luptă pentru «Balon»"

"Nu mă aşteptam să primesc trofeul. Am crezut că lupta s-a dat între Iniesta şi Xavi. Oricum împart aceste premiu şi cu ei şi cu toţi coechipierii mei de la FC Barcelona, că fără ei nu ajungeam aici", a spus fotbalistul argentinian în vârstă de 23 de ani care a câştigat pentru a doua oară consecutiv prestigiosul trofeu.

Atât Xavi cât şi Iniesta şi-a mascat dezamăgirea preferând să fie diplomaţi să să recunoască valoare coechipierului lor.

"Îl felicit pe Leo pentru premiu. Eu voi continua să joc şi să mă antrenz cu acelaşi entuziasm şi cine ştie, poate iau premiul la anul. «Balonul de Aur» rămâne în casă, la Barcelona", a spus Xavi văzând partea plină a paharului.

"Am fost trei candidaţi şi oricare din nou putea câştiga. Leo a luat trofeul şi merită toate felicitările noastre", a spus şi Iniesta, al doilea în topul realziat de "France Football".

Lionel Messi a marcat nu mai puţin de 60 de goluri în 2010. El a declarat că ar fi preferat să câştige Mondialul din Africa de Sud cu Argneitn decât să fie ales cel mai bun jucător din lume.

"Messi a luat «Balonul de Aur», spania nu a luat nimic", a titrat "Marca", cotidianul spaniol fiind referire, pe lângă triumful argentinianului în faţa lui Xavi şi Iniesta şi la pierderea trofeului de antrenor al anului de către Vicente Del Bosque în faţa lui Jose Mourinho.

horoscop zilnic 1 martie jpeg
cub isabela onoriu png
antonia sexy jpg
cub morris png
4 front doctorita spagara jpg
cub ioana ginghină png
cub iuliana marciuc png
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
Bryan Johnson jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
Ivona Nenu jpg
cub sexy teniswomen png
4 front doctorita spagara jpg
calendar ortodox 2022 27 ianuarie aducerea moastelor sfantului ioan gură de aur jpg