Meteo: Vreme rece şi ploi

Ultima actualizare:

În restul continentului, îndeosebi în sud-est, presiunea e scăzută. La noi, presiunea în scădere va determina deplasarea ciclonului mediteraneean din vestul Insulei Balcanice spre est, până în zona Mării Negre. Frontul atmosferic oclus va determina o vreme în general instabilă, cu averse însoţite de descărcări electrice, pe arii extinse în sudul şi în centrul ţării, unde cantităţile de apă vor depăşi izolat 25 de litri pe metru pătrat. La munte, precipitaţiile vor fi şi sub formă de lapoviţă şi de ninsoare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 12 şi 20 de grade.

Mâine

Vremea se va răci şi va ploua pe arii relativ extinse în sud, dar şi în centru. În restul teritoriului, cerul va fi temporar noros şi va ploua pe arii mai restrânse. La munte va fi lapoviţă. Temperaturile maxime vor cuprinse între 10 şi 17 grade.

Poimâine

Vremea va fi rece pentru această dată, cu temperaturi maxime cuprinse între 10 şi 18 grade. Cerul va fi noros în estul ţării, unde va ploua pe arii extinse. În rest, va ploua izolat. La munte, precipitaţiile vor fi sub formă de lapoviţă şi de ninsoare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
cartierul justitiei jpg
raisi elicopter prabusit jpg
tuneluri autostrada jpg
doctorul mircea beuran jpeg
alergii  jpg
protest INQUAM Photos  jpg
khamenei alegeri tw1 jpg
florentina jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net