«Mi-a zis că a vrut să vadă cum arată o fetiţă»

„Nu a putut să uite şi timp de un an a vorbit numai despre asta. A vrut cu orice preţ ca el să plătească pentru răul pe care i l-a făcut", şi-a început povestea, cu vocea stinsă, Alina Bodnaru, mama fetiţei de 12 ani care l-a acuzat pe Cristian Tabără de abuz sexual.

Speriată de scandalul care s-a declanşat în urma mărturiei fiicei sale, femeia susţine că nu vrea nimic de la Cristian Tabără, care i-a rămas prieten şi după terminarea relaţiei.

Copilul a fost însă acela care nu a acceptat ca acela pe care l-a privit ani de zile ca pe un tată să nu fie tras la răspundere şi, la mijlocul lunii mai, s-a dus glonţ la Poliţie.

Aici a povestit cum a fost „pipăită" de fostul iubit al mamei ei. „Totul s-a întâmplat anul trecut, într-o noapte de mai, când noi eram la el acasă. Fetiţa mi-a zis, şocată, abia după o săptămână, ce s-a întâmplat. Cum i-a ridicat micuţei tricoul şi cum i-a pus mâna. Culmea! El a recunoscut, dar a zis că a fost doar o curiozitate. A vrut să vadă cum arată o fată de vârsta ei ", ne-a spus revoltată Alina.

Convinsă că a fost doar un incident nefericit, femeia a continuat să se vadă cu Tabără. Relaţia nu a rezistat însă mult şi fiecare şi-a văzut de drumul lui. Până când fiica ei şi-a luat inima-n dinţi şi s-a dus la poliţie.

Alina spune că l-a avertizat pe Tabără, în urmă cu o lună, despre denunţul fiicei sale. Asta chiar dacă fostul realizator al emisiunii „Parte de carte" spune acum că n-a ştiut nimic.

„Nu suntem duşmani. Chiar l-am anunţat că s-a dus fata la Secţia 9 şi l-a reclamat. S-a enervat foarte tare şi ne-a pus să ne retragem toate declaraţiile. Nu este omul care vrea să pară. Are foarte multe ascunzişuri. Are o doză de perversitate, pe care presupun că o au mulţi. Pare un om echilibrat, calm, dar este foarte retras. Nu are prieteni şi nu-i place să meargă la petreceri. Era exact opusul meu, dar ne lega dragostea de televiziune", ne-a mai declarat Alina.

Citeşte şi:

Tabără, probleme cu potenţa?

Preşedintele TVR, despre acuzaţiile aduse lui Tabără: «E mult prea devreme să ne pronunţăm»

Cristian Tabără este cercetat pentru violul unei fetiţe

Cristian Tabără: «Nu este nimic adevărat»

Fosta soţie şi prietenii din Oradea nu-l consideră capabil de viol pe Cristian Tabără

Nu există niciun dosar penal pentru viol pe numele lui Cristian Tabără

Cristian Tabără va fi audiat de poliţişti

Scandalul a izbucnit ieri, când ziarul "Evenimentul Zilei" a publicat informaţii despre acuzaţiile aduse lui Cristian Tabără de fiica Alinei Bodnaru.

Fata s-a prezentat, în urmă cu două luni, la Secţia 9 Poliţie din Capitală, unde a vorbit despre evenimentele de acum un an. Deşi nu există oficial nici o plângere, poliţiştii s-au sesizat din oficiu în urma celor declarate de fată şi de mama ei, lucrarea fiind înregistrată în 14 iunie la Parchetul Tribunalului Bucureşti.

Pentru a face lumină în acest caz, surse din Poliţie spun că urmează să fie audiaţi atât Alina Bodnaru, cât şi omul de televiziune Cristian Tabără.

Tabără: «Sunt acuzaţii care nu pot fi confirmate»

Contactat de reporterii Click!, Cristian Tabără a declarat că acuzaţiile care i se aduc sunt nefondate. „Doamne, Dumnezeule! Nici nu ştiu de ce trebuie să mi se întâmple astfel de lucruri.Sunt acuzaţii care nu pot fi confirmate, iar eu nu am nici un fel de legătură cu acestea. Cum pot exista martori, dacă aceste lucruri nu s-au întâmplat? Pot să spun doar, fără a intra în vreun dialog cu cineva, că nimic din ceea ce s-a dezbătut astăzi (n.r. ieri) cu privire la persoana mea nu este adevărat.Nu ştiu cum să cataloghez astfel de lucruri. Nu am fost citat sau măcar înştiinţat că există un astfel de dosar pe numele meu, dar sper ca toate aceste lucruri să se termine cât mai repede. Într-adevăr, am planuri de căsătorie, dar nu vreau să fac din asta un eveniment, aşa cum de-a lungul carierei mele am încercat să fiu cât mai atent cu viaţa publică.

«Copiii văd în amantul mamei un duşman»

Specialistul Click!, psihologul Mihaela Vintilă, a analizat situaţia creată de acuzaţiile de pedofilie aduse lui Cristian Tabără. Psihologul spune că o astfel de trăire negativă la o vârstă atât de fragedă îi poate afecta fetiţei evoluţia psihică pe viitor.

„Fetiţa îşi pierde starea de siguranţă şi devine nervoasă, are insomnii şi chiar stări de panică", ne-a explicat Vintilă. Tot ea a încercat să ne explice şi plângerea foarte târzie făcută de fetiţă la poliţie.

„Copiii văd în general în amantul mamei un duşman. Ei vor să aibă mama doar pentru ei şi oricine le răpeşte cât de puţin din atenţia ei devine un duşman. Probabil aşa s-a dezvoltat şi dorinţa ei de răzbunare", ne-a spus specialistul.

Este de părere că pentru a ieşi din situaţia delicată în care se află, copilul trebuie să fie supravegheat permanent de familie şi să fie consultat de un psiholog pentru a evita să ajungă un adult introvertit şi cu o stimă de sine scăzută.

Presupusul gest al lui Cristian Tabără este explicat de psihologul Mihaela Vintilă printr-o rătăcire de moment sau chiar o curiozitate.

„Trebuie ştiut că, în anumite cazuri, comportamentul unui adult poate înregistra anumite derapaje. Acestea pot avea loc în urma unui stres prelungit, a unei labilităţi psiho-afective pasagere sau a unei stări euforice dată de consumul de alcool", ne-a explicat Vintilă.

shutterstock 1833215881 jpg
cub theo rose anghel damian png
cub ioana ilie nastase png
foto 1   Radu Stefan Banica jpg
horoscop jpg
cub mircea baniciu png
printul harry profimedia 0685156749 jpg
Mara G si Mario Mutu  jpg
Arab jpg
Volodimir Zelensky FOTO Profimedia
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 28 noiembrie stefan cel nou jpg
printul harry profimedia 0685156749 jpg
efecte busuioc 0 jpeg
autostrada jpg
Lui Niculae Bădălău i s au furat bunuri din casă în valoare de 80 000 de euro jpeg
FotoJet (2) jpg