«Mi-e groază să mai merg cu metroul»

Defecţiunea de la metrou a perturbat circulaţia între orele 6.30-9.30, între staţiile Nicolae Grigorescu şi Timpuri Noi. Zgârciţi în declaraţii, angajaţii Metrorex au spus doar că incidentul s-a produs din cauza unei căderi de curent.

„ La substaţia Mihai Bravu a avut loc un incident tehnic, care a dus la deconectarea alimentării cu energie electrică şi la întreruperea circulaţiei garniturilor de metrou", a spus Gheorghe Udrişte, directorul Metrorex.

Potrivit conducerii Enel Muntenia, defecţiunea a avut loc deoarece nişte cabluri electrice au luat foc. Incendiul a dat dureri de cap echipelor de intervenţie şi a semănat panică în rândul călătorilor. Bucureştenii au fost nevoiţi să ajungă la serviciu cu RATB.

„Am întârziat la muncă, plus că a trebuit să dau bani pe bilete. Sinceră să fiu, acum mi-e groază să mai merg cu metroul. Cine ştie ce s-a întâmplat, cu adevărat, în subteran", ne-a mărturisit Georgiana Popescu. După ora 9.30, metroul şi-a reluat circulaţia ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

cub camelia șucu (1) png
cub lia bugnar theo rose png
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
cub ioana nastase png
Horoscop zilnic 31 mai 2022 jpg
ispite masculine insula iubirii sezonul 6 jpg
accident pasajul unirii 6 decembrie 2022 (7) png
cub Kirstie Alley
image
image
adevarul.ro
image
image
image
image
femeie vaccin jpg
calendar ortodox 2021 7 decembrie sf filofteia de la arges icoana de sorin vintzeanu jpeg
accident pasajul unirii 6 decembrie 2022 (7) png
index jpg
mititelu jr 3 jpg
cap Charles III   GettyImages 1243368615 jpg