Michi de la Şuie Paparude a ieşit din comă! Medicii sunt însă rezervaţi în privinţa lui

Artistului i s-a făcut rău după un concert susţinut sâmbăta trecută la Timişoara şi a suferit un infarct miocardic acut. El a căzut în timp ce cobora de pe scenă, dar fanii prezenţi la concert spun că, deşi arăta obosit, nu dădea semne că i-ar fi rău. Doctorii l-au resuscitat de 3 ori şi i-au indus starea de comă.

Luni, Mihai Câmpineanu a fost transportat de la Institutul de Boli Cardiovasculare la Spitalul Judeţean din Timişoara, cu o ambulanţă specială, care asigură condiţii de terapie intensivă pe durata transferului. La Spitalul Judeţean, el a fost supus mai multor investigaţii medicale.

Marţi, directorul medical al Spitalului Judeţean din Timişoara, Florin Bîrsăşteanu, declara că lui Mihai Câmpineanu i s-au făcut unele investigaţii, un RMN, însă despre rezultate nu putea spune prea mult, la cererea familiei. El se afla în comă indusă de medicamente, fiind intubat, iar medicul spunea că starea lui nu era "foarte încurajatoare", dar că el nu are leziuni hemoragice cerebrale.

Ultimele imagini cu Michi au fost filmate cu doar câteva minute înainte ca artistul să se prăbuşească în faţa colegilor de trupă, în timp ce coborau scările scenei. Michi le-a pus prietenilor că are dureri mari în piept, iar în secunda următoare a căzut ca secerat.

cub lia bugnar theo rose png
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
serial wednesday jpg
cub Kirstie Alley
alin oprea logodna medana 4 jpg
cub emma corrin png
Dorel Las Fierbinti nunta Mihai Rait Dragomir Ana Maria Mihai Bobonete (2) jpeg
concediu ingrijirea copilului jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
elena si nicolae ceausescu jpg
Stamford Santa Fun Run strânge bani pentru cauze nobile jpg
romania spatiul schengen parlamentul european jpeg
Importăm petrol din alte țări jpg
FotoJet jpg
Top 20 cele mai bune gadgeturi pe care le poți oferi cadou, sursă foto: Pixabay