Mihaela Mihai: «Problema mea este cu primăria, nu cu vecina!"

15 octombrie 2010

Mihaela Mihai s-a supărat pe Simona Gherghe! A plecat din emisiune! - VIDEO

Invitată în platou la Acces Direct, Mihaela Mihai a spus că a vrut să apară în presă cu problema gardului pentru a semnala neregulile care se petrec în primăria localităţii.

"Când am decis să fac această casă, am tras pe banii mei apă. Cu contract. Am aflat că primăria nu are linceţă să tragă apă. O dată la două zile mi se oprea apa. M-am dus la primărie să văd care era problema. Toţi vecinii se plângeau că nu au apă, dar nu făceau reclamaţie. Nimeni nu le-a cerut socoteală până acum. M-am dus la primărie şi acolo am văzut un bătrânel care aştepta cu pacheţelul să-şi scoată nişte acte, în timp ce funcţionarele stăteau la ţigară.

Am reuşit să discut cu primarul despre apă. Şi mi-a spus că nu se poate pentru că la jumătatea drumului e o cisternă cu o pompă. Şi un om, care nici măcar nu e angajat, se ocupă de pompă să vadă dacă s-a golit cisterna, dar acesta merge când apucă.

Am încercat să-i explic viceprimarului că este esenţial să avem apă. iar el mi-a închis telefonul în nas. Am făcut plângere la OPC şi primăria a fost amendată. Trei luni de zile am avut numai apă cu nămol. Am  adus direcţia de sănătate şii nu vă spun când de infectată e.

Oamenii mi-au spus că ei nu beau apa când e tulbure o dau la vite. Nu sunt conştienţi că e la fel de periculoasă. Când am chemat televiziunea, că vroiam să chem şi direcţia de sănătate apa era curată.", a declarat Mihaela.

În direct a intrat şi vecina Mihaelei Mihai care a continuat să o acuze pe cântăreaţă din cauza gardului pe care l-a mutat.

"Am ajutat foarte mulţi oameni în acel sat, pământul meu a aparţinut cumnatei sale de la Braşov. După ce a murit proprietara, soţul ei a vândut pământul şi automat eu am devenit intrusă. Niciodată nu o să-i convină că eu locuiesc acolo. În plus ei au mutat gardul cu trei metri, atunci am mutat şi eu un metru dar am consolidat şi drumul, pe banii mei", a mai povestit doamna Mihai.

Aceasta a mai povestit că după ce a mutat gardul a fost acuzată că a înclinat stâlpul de curent şi i s-au pus beţe în roate în a obţine noi avize şi autorizaţii pentru construcţia casei.

"Eu am probleme cu primăria, nu cu vecina. Am fost la cadastru în Târgovişte să văd planul oraşului. Toate gardurile şi casele erau aliniate, drumul este în linie dreaptă. Ea a mutat la un moment dat gardul, primăria era obligată să dărâme gardul, pentru că era vorba de un abuz. Am dat primăria în judecată. Nu am primit niciun răspuns. Când m-am dus şi am depus  toată lumea era amabilă. După ce a început ancheta nu a mai răspuns nimeni la telefon. Ieri am sunat procurorul şi l-am întrebat cum merge şi mi-a închis telefonul în nas.

Când m-am dus prima dată la el era îmbrăcat într-o cămaşă cu flori cu lanţ la gât şi i-am spus că voi merge până în pânzele albe, iar el mi-a spus că sunt deja acolo pentru că îmi va face dreptate. Am trimis patru plângeri, toate au fost declarat NUP. Casa mea a costat 60.000 de euro şi oamenii ăştia îmi provoacă atâtea necazuri. Vin la poarta me aşi ţipă, mi-au făcut reclamaţii.", a mai spus artista.

Nicolae Bucşa, fostul proprietar, a declarat prin telefon la Acces Direct că şi el a avut probleme cu primăria şi că stâlpul respectiv a fost în interiorul curţii dintotdeauna.

"Toate acestea mi se întâmplă de când am vrut să candidez. E un lanţ de persecuţii ceea ce mi se întâmplă. Nu mi se pare normal ca într-o ţară care se consideră democrată, cetăţenii să fie umiliţi de funcţionarii publici.", a încheiat artista.