Mihaela Rădulescu: «Andreea Marin mă imită!»

simeon stalpnicul png

Trece ea şi criza, numai războiul dintre Andreea Marin şi Răduleasca pare veşnic! Ultima săgeată e trimisă de Mihaela Rădulescu, diva amintind, în direct la TV, că rivala ei o copiază la tot pasul.

S-au „înţepat" reciproc acum o lună, după ce Andreea Marin a pus tunul pe Mihaela Rădulescu în emisiunea lui Robert Turcescu de la B1 TV, «Zâna» reproşându-i Mihaelei că şi-a bârfit soţul.

De atunci, linişte deplină până marţi seara, când Mihaela a avut şi ea un glonţ pe ţeavă. Contactată telefonic în emisiunea „Incredibil", de la Antena 2, Răduleasca a fost rugată să comenteze zvonurile conform cărora Maria Marinescu ar încerca să o copieze din punct de vedere vestimentar.

„Doamne fereşte! Sigur că poţi să spui asta despre Andreea Marin, dar în nici un caz despre Maria Marinescu. Eu am avut de învăţat de la Maria, când eram şi noi mai tinere. Eu întotdeauna i-am admirat simplitatea felului în care se îmbracă, bunul gust, culorile", a spus Mihaela în emisiunea Oanei Roman.

Contactată de Click!, Andreea Marin a răspuns: "Nu e nimic de comentat, e un subiect încheiat pentru mine, oricine poate spune orice doreşte, eu îmi urmez drumul meu. Peste cinci ani, dacă mă ţine Dumnezeu sănătoasă şi îmi voi putea urma cu credinţă vocaţia, nu vom mai putea vorbi nici măcar de «asemănări» forţate cu drumul altcuiva".

Ce face una, face şi cealaltă

August 2008 - s-au atacat pe tema adopţiei la distanţă.

Septembrie 2008 - s-au implicat simultan, dar diferit, în acţiuni de ajutorare pentru victimele cutremurului din China.

Iulie 2009 - după ce a deschis Mihaela un magazin cu articole pentru copii, a lansat şi Andreea o linie vestimentară pentru bebeluşi, „Violet" spre finalul anului.

Noiembrie 2009 - şi-au lansat cărţile în acelaşi loc, în aceeaşi zi, la diferenţă de două ore.

Mai citeşte:

EXCLUSIV! Mihaela Rădulescu, 127.000 de euro într-o săptămână!

Mihaela Rădulescu: «Andreea Marin a avut mereu grija soţilor mei»

Andreea Marin s-a enervat rău la TV! A făcut-o praf pe Mihaela Rădulescu!

cub horoscop 1 gif
cub gazi demirel png
Carmen Bruma face sport
cub oana roman png
înșelat jpg
cub dinu maxer fiul png
bogdan ioan la vocea  jpg
frontB jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 9 februarie sfantul mucenic nichifor jpeg
frontB jpg
1 dragobete jpg jpeg
baza fotoliu (captura video) jpg
Moscheea din Malatya jpg
FotoJet (2) jpg