Mihaela Rădulescu nu mai vorbeşte despre relaţia cu Dani Oţil

CLIIMA20100809 0113 1 jpeg
Mihaela şi Dani

Mihaela Rădulescu se întoarce la Antena 1 cu un nou format de emisiune "Între prieteni", care va oglindi, în anumite privinţe, viaţa de pe Facebook. Cu toate acestea vedeta susţine că nu se mută înapoi în România, asta deşi de ţară o leagă familia, prietenii şi arta.

Într-un interviu acordat Pro TV Magazin, Mihaela Rădulescu a vorbit despre noua ei emisiune de la Antena 1, fiul ei, Ayan, însă a refuzat să vorbească despre iubitul ei, Dani Oţil.

"E un format relaxant, de divertisment onorabil, cu vedete de calibru, din toate domeniile. Producătoarea Dana Mladin şi echipa ei au adunat subiecte frumoase şi oameni interesanţi şi cred că a ieşit ceva agreabil, de care telespectatorii români se vor bucura", a spus Mihaela despre noua emisiune.

Diva, care a ales să părăsească România, după divorţul de Elan Schwartzenberg, a mai povestit că în această vară va petrece doar câteva zile în ţară.

"Vom sta doar două săptămâni, ca să nu uite copilul meu de unde am plecat amândoi. Va avea un program încărcat, cu părinţii, bunicii şi prietenii care abia-l aşteaptă. În restul timpului, Ayan, având 7 ani, poate să facă mai multe sporturi. Are un program de învăţat (sau perfecţionat în) wakeboard, yachting, tenis, climbing.

Nici lui, nici nouă (părinţilor) nu ne place să ne lipim de vreun şezlong ore în sir şi preferăm vacanţele active, excursiile, picnicurile, plimbările cu bicicleta, înotul... Amestecăm sportul cu vizitarea unor locuri frumoase de prin preajmă sau din România, cu cititul, cu repetarea tablei înmulţirii şi cred că resultă o vacanţă mult mai profitabilă, pentru toţi cei implicaţi", a declarat vedeta.

Mihaela Rădulescu a refuzat să vorbească despre relaţia ei cu Dani Oţil. Întrebată dacă va pleca în vacanţă cu iubitul ei, aceasta a precizat: "Abia m-ai întrebat de copil, eu nu amestec lucrurile şi situaţiile. Te rog să n-o faci nici tu... Şi oricum, nu mai răspund la astfel de întrebări cam de multă vreme".

CLIIMA20110330 0097 1 jpeg
Mihaela şi Dani
transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet jpg
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
Alexandra Starr. SURSA FOTO: Instagram
Alec Baldwin are acum opt copii jpg
Phoebe Lee Matthew a fost mușcată de o „văduvă falsă” jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Mihailo Dianov avea o mână grav rănită atunci când a fost capturat jpg
Explozie produsa de doborarea unui SU 3o rusesc Captura Twitter jpg
iordanescu pandurii 2016 jpg
image
image
image
image
1231 jpg
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg
Phoebe Lee Matthew a fost mușcată de o „văduvă falsă” jpg
Melissa Jenkins Johanson a încercat să scape de pedeapsă dând vina pe câinele ei jpg
Mihailo Dianov avea o mână grav rănită atunci când a fost capturat jpg
transfagarasan 2819625 1920 jpg