Mihaela Rădulescu nu mai vorbeşte despre relaţia cu Dani Oţil

Ultima actualizare:
Mihaela şi Dani
Mihaela şi Dani

Mihaela Rădulescu se întoarce la Antena 1 cu un nou format de emisiune "Între prieteni", care va oglindi, în anumite privinţe, viaţa de pe Facebook. Cu toate acestea vedeta susţine că nu se mută înapoi în România, asta deşi de ţară o leagă familia, prietenii şi arta.

Într-un interviu acordat Pro TV Magazin, Mihaela Rădulescu a vorbit despre noua ei emisiune de la Antena 1, fiul ei, Ayan, însă a refuzat să vorbească despre iubitul ei, Dani Oţil.

"E un format relaxant, de divertisment onorabil, cu vedete de calibru, din toate domeniile. Producătoarea Dana Mladin şi echipa ei au adunat subiecte frumoase şi oameni interesanţi şi cred că a ieşit ceva agreabil, de care telespectatorii români se vor bucura", a spus Mihaela despre noua emisiune.

Diva, care a ales să părăsească România, după divorţul de Elan Schwartzenberg, a mai povestit că în această vară va petrece doar câteva zile în ţară.

"Vom sta doar două săptămâni, ca să nu uite copilul meu de unde am plecat amândoi. Va avea un program încărcat, cu părinţii, bunicii şi prietenii care abia-l aşteaptă. În restul timpului, Ayan, având 7 ani, poate să facă mai multe sporturi. Are un program de învăţat (sau perfecţionat în) wakeboard, yachting, tenis, climbing.

Nici lui, nici nouă (părinţilor) nu ne place să ne lipim de vreun şezlong ore în sir şi preferăm vacanţele active, excursiile, picnicurile, plimbările cu bicicleta, înotul... Amestecăm sportul cu vizitarea unor locuri frumoase de prin preajmă sau din România, cu cititul, cu repetarea tablei înmulţirii şi cred că resultă o vacanţă mult mai profitabilă, pentru toţi cei implicaţi", a declarat vedeta.

Mihaela Rădulescu a refuzat să vorbească despre relaţia ei cu Dani Oţil. Întrebată dacă va pleca în vacanţă cu iubitul ei, aceasta a precizat: "Abia m-ai întrebat de copil, eu nu amestec lucrurile şi situaţiile. Te rog să n-o faci nici tu... Şi oricum, nu mai răspund la astfel de întrebări cam de multă vreme".


    Mihaela şi Dani
Mihaela şi Dani
image
image
image
image
image
image
navalnii jpg
Tort aniversar - lumanari - zi de nastere FOTO Shutterstock
Eclipsa de Soare  jpg
WhatsApp Image 2024 02 28 at 10 52 43 jpeg
blue grotto capri jpg
bani  foto   Shutterstock jpg
statiune balneara romania shutterstock  jpg
ulei de masline in lanturi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net