Mihaela Tatu, singură și disponibilă: «Chiar nu știu cum de unele femei găsesc partener»

Ultima actualizare:

    Mihaela Tatu.
Mihaela Tatu.

Mihaela Tatu a vorbit într-un interviu pentru revista VIP despre planurile sale de viitor, călătorii, dar și viața sa personală.

În prezent, vedeta este singură și disponibilă. Prezentatoarea tv mărturisește că are multe de oferit, dar nu are cui. "Chiar nu știu cum de unele femei găsesc iubit", se întreabă Mihaela Tatu.

"Cand inima mea va fi pregatita, va aparea si el. Dar nu sunt dependenta de un barbat. Desigur, emotional imi doresc pe cineva langa mine, sa plecam in vacanta, sa impartasim idei. Visez sa imi cumpar o casa pe roti, sa am un el destoinic langa mine si sa colindam lumea. Dar e putin cam dificil de gasit: sa fie un om care sa nu fumeze, sa ii placa sa calatoreasca, sa ii placa sa citeasca si sa radem mult impreuna. Trebuie sa il admir pentru ceea ce este, sa scoata femeia din mine la suprafata. De asemenea, sa nu ii fie rusine sa curteze o femeie, sa o complimenteze, sa fie jucaus - sunt barbati care au acest dar. Referitor la fizicul lui nu sunt pretentioasa.

Barbatii din Romania au o filosofie de viata aparte. Putini sunt cei care isi respecta sotiile. Multi divorteaza si isi aleg fete mai tinere, traiesc impreuna cativa ani dupa care fetele se desteapta si ii lasa. Sau sunt foarte obositi, stresati. Intotdeauna mi-am dorit un partener de la care sa invat ceva!",

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
Inundatii Dubai jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net