Mihai Bobonete va susţine un spectacol de stand-up comedy chiar de ziua lui

Ultima actualizare:

    Mihai Bobonete
Mihai Bobonete

În această dimineaţă, la Alarma ProFM actorul Mihai Bobonete a sosit în studio şi le-a făcut dimineaţa mai frumoasă DJ-ilor Sara şi Nicolai, dar şi ascultătorilor aflaţi pe recepţie.

Ei au aflat că, pe lângă serialul "Las Fierbinţi" şi Serviciul Român de Comedie, îl vor putea vedea pe Bobonete într-un super spectacol de stand up comedy la Hollywood Multiplex (Mall Vitan), joi, pe 14 iunie, de la ora 21:00, chiar în ziua în care actorul împlineşte 32 de ani.

Astfel, de ziua lui, Bobo va trăi o premieră, pentru că spectacolul este ‘One Man Show' şi, deşi a mai avut câteva încercări, este prima dată când face de unul singur un astfel de spectacol, într-un cadru extins.

"Practic, oamenii vin la cinema îşi cumpără bilet şi floricele şi mă urmăresc spunând glume timp de o oră. Eu o să încerc să fiu funny, iar dacă îmi iese vom mai face şi alte spectacole", a povestit Mihai.

De asemenea, el a mai povestit şi despre filmările serialului "Las Fierbinţi" pentru cel de-al doilea sezon, pe care îl declară şi mai bun decât primul, mai ales că echipa a ajuns să cunoască foarte bine.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net