Mihai Morar: "Adrian Enache nu e bărbat" - VIDEO

image
Mihai Morar

Mihai Morar a spus că a declarat în emisiune sa că Adrian Enache i-a cerut 3000 de euro pentru a veni la Răi da Buni pentru că are o problemă cu oamenii care au o părere foarte bună despre ei.

Noul scandal din showbiz îi are ca protagonişti pe Mihai Morar şi Adrian Enache. Moderatorul emisiunii Răi da Buni s-a simţit ofensat de Enache pentru că acesta i-a cerut bani ca să apară la emisiune.

Adrian Enache i-a cerut lui Morar 3000 de euro ca să apară în emisiune - VIDEO

Morar susţine că solistul are o părere prea bună despre el şi o avertizează pe Iuliana Marciuc că nu are un bărbat lângă ea.

"Mai aveam câteva minute până să intru în emisiune şi mi-am dat seama că nu e ok. Eu nu fac o emisiune şi nu voi face niciodată una în care să pup în fund vreun invitat... Eu nu am o problemă cu Adrian Enache, eu am o problemă cu oamenii care au o părere foarte bună despre sine. Adrian Enache nu are o părere foarte bună despre el, are cea mai bună părere despre el", a declarat Mihai.

Mihai Morar şi-a luat inima în dinţi şi s-a pus în genunchi cerându-şi scuze faţă de cântăreţul Adrian Enache care a cerut 3000 de euro pentru a veni în emisiune. Mihai i-a dedicat acestuia o baladă de factură umoristică, scrie videonews.

Ascultă aici Balada lui Enache!

image png
sarah anamaria prodan jpg
giselle si tom brady
cub anamaria prodan png
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
Amber Heard FOTO EPA-EFE
claudia patrascanu copii png
elena udrea adrian alexandrov jpeg
Propaganda rusa Evgheni Satanovski FOTO Captura video jpg
Aleksandr Dughin, la funeraliile fiicei sale, Daria Dughina FOTO Profimedia
image
image
image
image
Kate Middleton (3) jpg
pxclimateaction 4168906 1920 jpg
elena udrea adrian alexandrov jpeg
police gb15dc8736 1920 jpg
Muzeul Vaticanului jpg
Lebăda a fost salvată în cele din urmă jpg