Mihai Morar: « Angajaţii lui Trăistariu ţin maimuţele captive în aparatele de taxat»

Mihai Trăistariu
Mihai Trăistariu

Matinalul Radio Zu, Mihai Morar, a comentat în stilul său caracteristic ştirea conform căreia Mihai Trăistariu şi-a concediat toti angajatii de la firma de taxi, după ce a aflat că aceştia fură clienţii.

"Are şi faţa care merită să fie furată. El s-a născut cu maimuţa incorporată, ca aparatele din taxi. Trăistariu a făut o plângere la Protecţia Animalelor, în care a declarat că angajaţii lui ţin maimutele captive în aparatele de taxat", a glumit Mihai Morar.

Cântăreţul Mihai Trăistariu şi-a concediat toţi angajaţii de la firma de taximetrie pe care o are la Constanţa, după ce a aflat ca aceştia au montate „maimuţe" pe maşini.


    Mihai Trăistariu
Mihai Trăistariu

"S-a întâmplat pe 1 iulie, chiar în ziua în care firma mea de taximetrie, Mihai Taxi, sărbătorea patru ani de existenţă. Atunci am convocat o şedinţă cu toţi angajaţii ca să vedem ce să mai îmbunătăţim, ce să mai aducem nou pentru clienţi. Dintr-una în alta, unul dintre şoferi mi-a pomenit de «măimuţă». Nici nu ştiam ce e aia. Mi-au zis atunci «Pai, noi din ce să trăim?». Am zis că fac infarct, nu alta, când am aflat cum fură", a povestit Mihai Trăistariu, pentru enational.ro.

adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
cub smiley png
cub theo rose png
cub claudia pavel cream png
Oxi de la Chefi la Cutite 5 jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
cub mircea bravo png
Jorge la Survivor (1) jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 3 februarie sfantul simeon doxologia jpeg
foto1 sorin balos chirurg de top  blur la femeieB jpg
rate marite jpg
fototapet steag sua 15514 jpg
16x9   theodor andrei jpg
guineea jpg