Mihai Morar, sosia lui Connect-R, după 6 ore de machiaj

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Cu ochelari de soare, cercei în ureche, nasul modificat, părul negru prins în codiţe şi barbă. Mai precis, sub chip de Connect-R! Aşa va apărea Mihai Morar duminică, în emisiunea „Demascarea”, unde va trebui să-l întruchipeze pe interpretul hitului „Vara nu dorm”!

A stat şase ore la machiaj pentru ca echipa să-i poată desena pe ambele mâini, cu foarte mare atenţie, tatuajele pe care cântăreţul Connect-R le are în realitate. Dar nu s-a plâns... Mihai Morar a acceptat provocarea lui Dan Negru de a intra, duminică, de la ora 20.20, la Antena 1, în jocul măştilor şi de a cânta celebra piesă „Vara nu dorm".

simeon stalpnicul png

Pentru această deghizare din cadrul show-ului „Demascarea", prezentatorul emisiunii „Răi da' buni" de la Antena 2 s-a pregătit din timp, documentându-se pentru a mima cât mai bine gesturile lui Connect-R. Întreaga mască folosită la machiajul de transformare a costat 600 de euro. Adevăratul Connect-R l-a susţinut, chiar din platou, pe Morar.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
urs freepik jpg
Locul din orașul Slănic, Prahova, unde s-a stabilit un perimetru de siguranță în urma surpării unei străzi. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
focsa si sotia jpg
protest fabrica Ludus jpeg
img jpg
conac le richmond jpg
Card bancar plată cu cardul FOTO Shutterstock jpg
Printul Paul Lambrino de Romania si Printesa Lia (3) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net