Mihai Trăistariu a găsit o vedetă la Giurgiu

Timp de aproape patru ore sute de copii şi tineri din municipiul Giurgiu au participat la o preselacţie organizată de Teatrul „Fantazzio" din Constanţa.

Copiii au venit pe scena Teatrului „Tudor Vianu" din municipiu pentru a-şi arăta talentul în faţa juriului condus de cunoscutul interpret Mihai Trăistariu.

Sute de copii şi tineri giurgiuveni s-au înghesuit aseară în sala teatrului giurgiuvean pentru a participa la preselecţia organizată de Teatrul „Fantazzio" din Constanţa, în cadrul Festivalului Concurs „Se caută o vedetă", informează Adevărul.

Directorul Teatrului „Fantaziio" din Constanţa, Nelu Băescu a rămas impresionat de talentul tinerilor şi ne-a mărturisit că i-a fost foarte greu să aleagă câştigătorii. Speră totuşi că a făcut cea mai bună alegere atunci când alături de ceilalţi membrii ai juriului au ales-o ca finalistă pe Florina Brătan.

„Această tânără ne-a lăsat cu gura căscată, are un talent pe care nu l-am mai întâlnit, are o voce spectaculoasă. Tocmai de aceea am decis să primească marele premiu al festivalului" spune Nelu Băescu.

Mihai Trăistariu, preşedintele juriului a rămas surprins de numărul mare de participanţi şi a declarat că speră să găsească la Giurgiu noi talente.

„Am fost surprins de numărul mare de copii şi tineri care au venit la preselecţie. Nu mă aşteptam ca sala teatrului să fie arhiplină, cu siguranţă vom găsi talente" a spus Mihai Trăistariu.

gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
cub andreea antonescu png
horoscop zilnic gemeni jpeg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
rebeca pascu jpg
Chefi la cutite 4 Foto Antena 1 JPG
trenul regal jpg
Brasov 1 jpg
Bloc aida szilagyi FOTO renasterea banateana
Turist FOTO salvamont Bușteni jpg
image
image
image
image
Regina Elisabeta a II a jpg
gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
foto1 original reuniunea liderilor 28 noiembrie 2022 016 jpg
foto 9  pisanii (facebook) jpg
trenul regal jpg
pelerinaj jpg