Mihai Trăistariu a răbufnit: «Fratele meu e un nesimţit!»

CLIIMA20130427 0037 1 jpeg
Mihai Traistariu

Mihai Trăistariu a scris pe pagina personală de Facebook o serie de cuvinte cu privire la tipul de relaţie pe care o are cu fratele său, Vasile Trăistariu.

El nu s-a ferit să recunoască faptul că este deranjat de felul în care Vasile îl foloseşte şi a admis faptul că îl consideră a fi nesimţit cu adevărat.

«Frate-miu ... pictorul ... nu vrea sa ma vada si sa ma auda !Il sun in disperare, imi aude vocea si ... inchide.Pe 5 septembrie ... am fost la Piatra Neamt sa-l cad si ... nimic ! Nicio sansa !E un salbatic !O fi artist ... dar e ... salbatic !Imi da doar sms-uri sa-i trimit bani sa-si ia calculator, sa-i platesc intretinerea ca nu-i platita de 6 luni, sa-i platesc hotelul IBIS de la Bucuresti ca sa se plimbe ( auzi ... il si alege !!! ) ... Cu alte cuvinte ... ceea ce nu vede omul de rand este : NESIMTIREA LUI !O fi talentat ... dar cu mine se comporta oribil !Si, macar de i-as fi facut rau vreodata !!!I-am decartat bani in nestire ... poate-poate s-o da pe brazda !!!Din pacate ... da ... inspira mila ... insa ... eu nu sunt BANCA NATIONALA !!!Si-a mai dat si demisia anul trecut de la scoala : era profesor de desen.A insinuat ca : EL E ARTIST ... si are nevoie sa fie LIBER !Liber ... ok ... dar ce mancam ?Ne trimite frate-miu bani ?Ne plateste el intretinerea, gazul, apa si lumina ?Ne plateste plimbarile la Bucuresti cand avem noi chef ?S-O CREADA EL !La munca fratioare !!!

simeon stalpnicul png

P. S. : O tot trage cu Dumnezeu ! Oare nu i-a spus nimeni ca LENEA e cel mai mare pacat de la D-zeu ?», a scris Trăistariu pe Facebook.

image png
sarah anamaria prodan jpg
giselle si tom brady
cub anamaria prodan png
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
Amber Heard FOTO EPA-EFE
Prințul Harry și Meghan Markle png
FotoJet (1) jpg
locul crimei Galati
Vladimir Soloviov FOTO Profimedia
image
image
image
image
elena udrea adrian alexandrov jpeg
police gb15dc8736 1920 jpg
Muzeul Vaticanului jpg
Lebăda a fost salvată în cele din urmă jpg
Saptamana Modei de la Paris jpg
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia