Mihalcea: «Nu m-aş întoarce la Dinamo!»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Adrian Mihalcea (33 de ani) joacă de patru ani în Cipru, iar acum este la Aris Limassol. S-a adaptat repede la fotbalul şi la viaţa de acolo şi le-a adus încă de la început alături de el pe soţia, Stela, şi pe cele două fetiţe ale lor, Alexia şi Andreea.

Citește și

EXCLUSIV / Daminuţă a semnat cu Dinamo

Gabi Tamaş, din cluburi în pub-uri

Uite de ce face Dolha gafe!

N’Doye a petrecut în club până în zori

"În 2006 am semnat cu Aris Limassol, apoi am fost un an la AEL Limassol, iar acum sunt din nou la Aris, cu care mai am contract până în vara anului viitor. Mă simt foarte bine în Cipru. Ca fotbalist ai mult mai multă linişte decât în România şi nici un pic de stres. Viaţa e mai scumpă, într-adevăr, dar frumoasă. Locuiesc într-o vilă cu piscină, pusă la dispoziţie de club şi situată la zece metri de malul mării. Nu există ierni geroase ca în România, în decembrie sunt chiar 25 de grade!", spune fostul atacant al lui Dinamo.

Deşi merge pe 34 de ani, el nu se gândeşte încă la retragere: "După ce termin contractul cu Aris sper să mai joc cel puţin un an. Simt că mai pot evolua la un nivel bun. Mi-aş să continui tot în Cipru, pentru că fetele mele învaţă aici la Academia Americană".

Familia Mihalcea se simte excelent la Limassol

simeon stalpnicul png

Subiectul Dinamo nu poate fi ocolit de omul care a jucat şapte sezoane în Ştefan cel Mare: "Sunt şi voi rămâne mereu dinamovist în sufletul meu. Dacă m-aş întoarce la Dinamo? Nu, clar, nu m-aş întoarce. Am o vârstă şi nu aş vrea să risc acum să anulez toate momentele frumoase pe care le-am trăit în Ştefan cel Mare în trecut. Vreau ca suporterii să-şi aducă aminte de Mihalcea cel care a câştigat două campionate şi două cupe, nu de un alt Mihalcea, pe care să-l fluiere dacă dă o pasă greşită!".

Mihalcea este de părere că ultima jumătate de an a fost una nereuşită pentru Dinamo.

"E clar, nu au avut un tur de sezon bun. Schimbările dese de antrenori, problemele cu banii, precum şi problemele apărute în jurul unora dintre jucători au afectat parcursul echipei. Titlul nu este însă jucat. Dinamo trebuie să-şi găsească liniştea şi poate reveni în lupta pentru câştigarea campionatului. Cred că Ţălnar merită să continue ca antrenor. Ştiu că pregăteşte bine meciurile, este un apropiat al jucătorilor şi un caracter deosebit. Ar fi o greşeală să se aducă un nou antrenor", a spus Adrian.

A refuzat Omonia Nicosia

Mihalcea este un jucător căruia nu-i place să se mute prea des dintr-un loc în altul. Din acest motiv, atacantul a refuzat în urmă cu aproape doi ani o ofertă foarte bună de la Omonia Nicosia.

"Terminasem primul contract cu Aris. Aş fi putut semna cu Omonia, dar am ales să joc la AEL, cu care am jucat finala Cupei. Eu şi familia ne-am simţit atât de bine în Limassol, încât nu am vrut să schimbăm oraşul", a mărtursit Adi.

Doar el şi Daniel Bălan mai joacă în Cipru

La Aris, fostul dinamovist e coleg cu fostul stelist, Daniel Bălan.

"Suntem singurii români care mai jucăm în Cipru. În 2006, eram 23 de români. Între timp, ciprioţii s-au orientat către piaţa sud-americană şi portugheză, pentru că jucătorii sunt mai ieftini. În prezent nu există nici o echipă la nivelul primei ligi care să nu aibă măcar doi sau trei vorbitori de limbă portugheză în lot", a precizat Mihalcea.

Aris se află în prezent în a doua jumătate a clasamentului cipriot şi are ca obiectiv evitarea retrogradării.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
mana maicii domnului jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net