Miki vrea să adopte un copil!


    Miki
Miki

Miki, fosta membră a trupei K-pital, a mărturisit că ea şi iubitul ei, Răzvan, cu care este împreună de şapte ani, au discutat despre momentul în care vor deveni părinţi şi chiar se gândesc să adopte un copil.

"Ne dorim un copil, când va fi să vină, va veni la momentul potrivit. Şi eu pot face copii, şi Răzvan, dar am discutat şi despre adopţie, de ce nu? Sunt mulţi copii care sunt orfani şi au nevoie de o familie. Chiar merg cu Răzvan la un centru de plasament din Mogoşoaia, unde sunt 30 de copii deosebiţi şi ne simţim foarte bine, ne jucăm cu ei", a declarat artista pentru www.agentiadepresamondena.com.

În ultima vreme, Miki a intrat într-un con de umbră pentru că nu a vrut să fie amestecată cu tipul de fete care este promovat acum. "Sunt sătulă de piţipoance, fete care nu fac nimic de fapt şi doar sunt la televizor. De aceea am preferat să nu apar. Nu vreau să mă amestec cu ele. Prefer să apar cu noua mea melodie, cu noul meu videoclip, să am ce să spun", a mai declarat Miki.

Întrebată ce părere are de chirurgia plastică, cântăreaţa a dezvăluit că este de acord cu astfel de intervenţii şi că ar apela şi ea la o astfel de procedură. "Sunt de acord cu operaţiile estetice, chiar m-am gândit să îmi fac una în viitorul apropiat, dar încă nu m-am hotărât unde anume. Fiecare femeie are ceva ce nu-i place la ea, aşa că mi se pare în regulă să schimbe acel lucru ca să îi dea mai multă încredere în ea", e de părere artista.

Miki pregăteşte un nou proiect muzical, ce va aparea din toamnă, şi a lucrat la noile melodii cu producătorii și compozitorii de la formaţia K-pital. 

cub matilda pascal cojocărița png
cub gabriela marin denise pilafai png
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
mariana moculescu jpg
cub theo rose anghel damian png
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO
1 horoscop luna noua in berbec jpg jpeg
Screenshot 2022 11 29 at 21 10 20 png
calarasi transport agabaritic in judetul calarasi foto arhiva drdp constanta
O femeie din Texas a fost găsită de familie la aproape 51 de ani după ce a fost răpită de bona sa. Foto: Captură video YouTube
image
image
image
image
foto1 la sfinxB jpg
shutterstock 165207755B jpg
minivacanta 1 decembrie jpg
foto 1 bec economic jpg
Screenshot 2022 11 29 at 21 10 20 png
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO