Miliardarii, singuri de Crăciun

CLIIMA20110227 0148 1 jpeg
Irinel s-a perpelit de dorul fetiţei cât timp ea a locuit împreună cu Moni, în America.

Banii nu aduc fericirea. Şi nici companie de sărbători. Doi dintre cei mai mediatizaţi miliardari români au rămas singuri acasă de Crăciun.

Irinel Columbeanu şi Remus Truică nu numai că nu au avut o parteneră alături, dar nici copiii nu au fost cu ei să-şi deschidă cadourile aduse de Moş. Irina a fost plecată la Bacău, alături de Monica, Ramona şi restul familiei Gabor, în timp ce gemenele Truică au fost încredinţate mamei lor, prin hotărâre judecătorească.

Deşi a împodobit bradul alături de fiica sa, miliardarul de la Izvorani a rămas singur de Crăciun. Revenită din Statele Unite, Monica a trecut pe la fosta reşedinţă pentru a-şi lua copilul de sărbători. Irinel a declarat recent, pentru Kanal D, că abia aşteaptă ca Irina să revină acasă.

Remus Truică a fost de asemenea văduvit de compania gemenelor Natalia şi Maria. Casa a fost împodobită cum se cuvine, cu brad, decoraţiuni, luminiţe, însă fetele nu au fost acolo în noaptea de Crăciun. "Cadourile le aşteaptă sub pom. Am tras cu ochiul la ce le-a adus Moşul şi am văzut că sunt hăinuţe şi jucării", a declarat Remus Truică pentru Ştirile Kanal D.

simeon stalpnicul png
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub iosif rotaru png
cub andreea banica animat gif
Roxana, alături Liviu Guță
BeFunky collage (18) jpg
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
3 paula seling png png
Ion Hristescu png
Perez
laura jijie foto cosmin zamfirache (1) jpg
image
image
image
image
rate banci jpg
calendar ortodox 2021 03 octombrie sf dionisie aeropagitul png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
Tragedie Indonezia, EPA jpg
BeFunky collage (18) jpg