Miliardarul Remus Truică e în faliment?

13 ianuarie 2013
simeon stalpnicul png

Bate v├óntul prin conturile miliardarului Remus Truic─â. Nu mai are bani nici s─â-┼či achite mobilierul de birou, dac─â ne lu─âm dup─â ultimul proces pierdut de omul de afaceri. E obligat acum s─â pl─âteasc─â aproape un miliard de lei vechi.

Nu le d─â nici un leu gemenelor sale, aflate ├«n custodia Irinei Truic─â, dar nici nu-┼či pl─âte┼čte ultimele achizi┼úii. Via┼úa lini┼čtit─â ┼či plin─â de huzur pe care a dus-o p├ón─â la divor┼úul de Irina Truic─â pare s─â fi apus. Miliardarul este t├ór├ót prin tribunale at├ót de so┼úie, c├ót ┼či de creditori. Mai nou, la sf├ór┼čitul anului trecut, magistra┼úii de la Judec─âtoaria Buftea i-au mai dat o ÔÇ×palm─â".

Omul de afaceri este obligat de instanţă să achite 98.953 de lei către MCOMOB Service, firmă care l-a dat în judecată întrucât nu i-a fost plătită marfa livrată. Mai exact, mobila pe care Remus Truică o are în biroul de lucru amenajat în palatul de la Snagov.

B─ârbatul nu a pl─âtit nici un leu┼ú din valoarea acesteia, astfel c─â, pe 6 ianuarie 2012, firma MCOMOB l-a dat ├«n judecat─â pentru a-┼či recupera paguba. Procesul s-a ├«ncheiat pe 19 decembrie 2012, iar Truic─â este obligat s─â pl─âteasc─â 98.953 de lei, contravaloarea obiectelor de mobilier ┼či 3.595 de lei cheltuieli de judecat─â. Miliardarul poate ataca decizia cu recurs.

A pierdut mai multe procese

Irina ┼či Remus Truic─â se lupt─â prin tribunale de mai bine de doi ani, de c├ónd femeia, s─âtul─â de escapadele amoroase ale so┼úului, a intentat divor┼úul ├«n insula Saint Martin. Procesele, zeci la num─âr, se desf─â┼čoar─â ┼či ├«n Fran┼úa ┼či ├«n Rom├ónia. P├ón─â acum, Remus Truic─â a pierdut dou─â ÔÇ×lupte", c├óte una ├«n fiecare ┼úar─â.

 Magistra┼úii francezi au dat un verdict ├«n procesul de abandon de familie, astfel c─â miliardarul a primit o pedeaps─â de cinci luni de ├«nchisoare cu suspendare.

 ├Än ┼úara noastr─â, b─ârbatul a fost g─âsit vinovat de r─âpire interna┼úional─â ┼či a fost obligat de instan┼ú─â s─â-i ├«napoieze Irinei feti┼úele.

 Irina Truic─â a mai c├ó┼čtigat ├«n instan┼ú─â ┼či dreptul ca toate procesele aflate pe rol, printre care divor┼úul ┼či custodia celor dou─â minore, s─â se desf─â┼čoare ├«n Fran┼úa.

Gemenele de 9 ani ┼či-au dat ├«n judecat─â tat─âl pentru pensia alimentar─â

┼×i fa┼ú─â de propriile fiice este "dator"! Miliardarul Remus Truic─â nu le-a pl─âtit nici un leu pensie alimentar─â gemenelor Maria Raluca ┼či Natalia Irina, de c├ónd acestea se afl─â la mama lor, Irina. ┼×i pentru c─â au epuizat orice solu┼úie, dup─â cum spune Irina Truic─â, feti┼úele au cerut ├«n instan┼ú─â ├«mp─âr┼úirea averii, pentru ca s─â poat─â ├«ncasa pensia alimentar─â din partea tat─âlui.

Copilele se afl─â, de s─âpt─âm├óni bune, ├«mpreun─â cu mama lor, Irina Truic─â, ├«n insulele Caraibe, acolo unde ├«┼či are domiciliul so┼úia ├«n┼čelat─â. A┼ča c─â, ast─âzi, la primul termen al procesului, nu vor ajunge ├«n Rom├ónia. Pentru c─â au doar nou─â ani, feti┼úele sunt reprezentate ├«n instan┼ú─â de mama lor ┼či de avocat.

Ele ┼či-au chemat ├«n judecat─â ambii p─ârin┼úi pentru a ├«mp─âr┼úi averea familiei. ┼×i au ce-┼či disputa, dac─â ne g├óndim ├«n primul r├ónd la imensa proprietate de la Snagov, estimat─â la peste un milion de euro. La Judec─âtoria Buftea, unde se afl─â acest proces pe rol, este pentru prima dat─â ├«nregistrat un dosar de partaj la cererea unor copii minori.

bianca dragusanu
catalin eva maruta jpg
BeFunky collage (10) jpg
anda adam
Ce face si cum arata acum Liviu Arteni fostul sot al celebrei Israela Vodovoz 1024x576 webp
anda adam png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
elon musk met gala 2022
1 pozitie somn jpg jpeg
1 menstruatie jpg jpeg
shutterstock 425022403 copy jpg
raceala covid alergie jpg
volodimir olena zelenski Foto EPA EFE (3) jpg