Miliardarul şi-a "năşit" 700 de angajaţi

Ultima actualizare:

Ieri, profesor de engleză, azi, cel mai bogat om din China! Excentricul miliardar Jack Ma îşi trăieşte viaţa la maximum: dă petreceri pentru angajaţi şi le oferă prime generoase.

Fondatorul site-ului Alibaba a devenit peste noapte cel mai bogat chinez din lume. Cu o avere estimată la 22 de miliarde de dolari, Jack Ma (50 de ani) este extrem de generos cu angajaţii lui. Îşi permite să arunce cu bani pe fereastră, atunci când compania lui este evaluată la 230 de miliarde de dolari la bursa din New York. Iar cum un miliardar care se respectă nu se dă în lături de la nimic, Ma cheltuieşte într-o zi cât alţii într-o lună.

Succesul în afaceri l-a făcut să o ţină non-stop în petreceri pentru performanţa angajaţilor la birou. Ma duce o viaţă extrem de incitantă. „Năşeşte” câte 700 de angajaţi o dată şi le cântă chiar el la nuntă, deghizat într-un adevărat rock star. Dar el merge mai departe de atât. Când e vorba de confortul lor, chinezul scoate relaxat portofelul şi îi copleşeşte cu cadouri şi diferite favoruri.

Cei mai “harnici” angajaţi au fost năşiţi de excentricul Jack Ma
Cei mai “harnici” angajaţi au fost năşiţi de excentricul Jack Ma

Click! spune

Jack Ma a fondat Alibaba, cel mai mare imperiu de afaceri dezvoltat pe Internet din lume, în anul 1999.  El a pornit afacerea cu doar 60.000 de dolari, iar pe site poţi să comunici, să cumperi produse şi servicii şi să-ţi faci reclamă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
easter bell 3321946 1280 jpg
carti biblioteca birou jpeg
scoala jpg
preot freepik jpg
ploaie jpg
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
FotoJet jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net