Minor evadat de la Centrul de Reeducare din Târgu Ocna

Ultima actualizare:

Un băiat de 17 ani, aflat în Centrul de Reeducare de la Târgu Ocna a dispărut astăzi, pe la ora 12.00, chiar în timp ce era condus de un preot la capelă pentru a fi împărtăşit, relatează Adevărul.

A. C., în vârstă de 17 ani, originar din Iaşi, se afla în unitatea de reeducare din luna ianuarie, fiind condamnat pentru o infracţiune de furt. "Încă de la bun început a avut dificultăţi de adaptare în unitatea noastră. Era foarte supărat, revoltat chiar, că a ajuns aici la Târgu Ocna", a declarat Nicoleta Triandafil, purtătorul de cuvânt al Centrului de Reeducare.

Deşi o fire dificilă, A.C. a fost inclus în tot felul de activităţi care să-l ajute să se integreze în societate. "Astăzi el a fost la şcoală alături de alţi copii. I-a luat un preot de la unitatea de învăţământ cu scopul de a-i duce la capelă pentru ca minorii să se mărturisească, aşa cum e tradiţia în postul Paştelui", mai spune Triandafil.

Deşi aflat sub pază, A.C. a reuşit să se desprindă din grupul colegilor săi şi să dispară. Lipsa sa a fost observată la scurt timp şi imediat s-a dat alarma. Au fost mobilizaţi atât agenţii de pază din unitatea de reeducare, cât şi poliţiştii şi jandarmii băcăuani, care au luat la scotocit fiecare colţ din oraş şi au organizat filtre la ieşirea din localitate.

Semnalmentele minorului dispărut au ajuns la toate posturile de poliţie din Bacău, dar şi din judeţele limitrofe.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
vilnius profimedia jpg
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net